Ucuz konut fırsatı

Ucuz konut fırsatı
TOKİ, 36 ilde 3600 konutu hayata geçiriyor. Emekli, engelli ve dar gelirli vatandaşlara yönelik hazırlanan konutlar, 285 liradan başlayan düşük taksitlerle satılıyor
TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı), 3618 konutu satışa sundu. 36 ildeki konutlar, dar gelirli, engelli, emekli ve şehit ailelerine özel imkanlarla satılıyor. Evlerin taksidi 285 liradan başlıyor. Konutlar dar gelirliye kurayla, orta gelirliye ise başvuru önceliğine göre satılıyor.

EMEKLİLERE ÖZEL
Projelerdeki bazı konutlar sadece engellilere satılıyor. Bu konutlar için başvuru yapmak isteyenlerin en az yüzde 40 engelli raporunun bulunması gerekiyor. Konut taksitleri de ortalama emekli maaşı olan 1300 ile 2 bin lira gözetilerek düşük fiyatlardan başlatılıyor. Bu fiyatlar emekli vatandaşların da kolayca konut sahibi olmasına imkan tanıyor.




80 BİN LİRADAN BAŞLIYOR
1+1’den 4+1’e kadar farklı konut seçeneklerinin yer aldığı projelerde, en düşük peşinat 5 bin lira, en düşük ev fiyatı ise 80 bin 139 lira. Satışa sunulan konutlar için Halkbank veya Ziraat Bankası şubelerine başvurmak gerekiyor. Hangi bankaya başvuru yapılacağını ve diğer detayları ‘444 86 54’ numaralı ALO TOKİ hattından öğrenebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.