CHP ESENYURT MİTİNKTE..

CHP ESENYURT MİTİNKTE..
Cumhuriyet Halk Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığı referandum çalışmaları kapsamında CHP genel başkan yardımcısı Prof. Dr. Süheyl Batum ve il başkanı Berhan Şimşek’i Cumhuriyet meydanında yaklaşık 2 bin Esenyurt’lu ile buluşturdu.

Cumhuriyet Halk Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığı referandum çalışmaları kapsamında CHP genel başkan yardımcısı Prof. Dr. Süheyl Batum ve  il başkanı Berhan Şimşek’i Cumhuriyet meydanında yaklaşık 2 bin Esenyurt’lu ile buluşturdu.

Kentin meydanında düzenlenen mitinge İlçe başkanı Kemal Deniz Bozkur, CHP Parti Meclis üyeleri Mehmet Kaban, Hikmet Çelik, CHP İl Sekreteri Dr. Bülent Kerimoğlu, ilçe başkanları ve binlerce Esenyurt’lu atıldı.

Şimşek: “

Biz hayırsever bir milletiz”

Mitingde Esenyurt’lulara konuşan İl Başkanı Berhan şimşek yaklaşık bir aydır sürdürülen referandum çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.anayasa değişikliklerine de değinen Şimşek “bu Anayasa değişikliklerinin Esenyurt’ta yaşayan yurttaşlarıma bir faydası yoktur. Bu değişikliğin Recep beylere faydası var. 8 yıldır yediler içtiler hesabı ödemeden kaçmanın derdine düştüler. Biz hayırsever bir milletiz bu referandumda da hayır oylarımızla Recep beylerin hesap vermeden gitmelerinin önünü keseceğiz” dedi.

Süheyl Batum: “tam bir aldatmaca”

İl başkanı Şimşek’ten sonra yoğun alkışlar eşliğinde kısa bir konuşma yapan CHP genel başkan yardımcısı Prof. Dr. Süheyl Batum ise “değerli kardeşlerim ben Anayasa hukuku uzmanıyım. Önümüze getirilen Anayasa değişikliği Ülkem için, geleceğimiz ,ç,n sizler için, hukuk için faydalı ve doğru bir içerik taşısaydı ilk önce ben evet derdim ancak tam bir aldatmaca ile karşı karşıyayız. Sizlere düşen görev bu değişikliği hayır oylarınızla reddetmektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.