Emniyet Müdürlüğü’nden iftar

Emniyet Müdürlüğü’nden iftar
Esenyurt Emniyet Müdürlüğü tarafından verilen iftar yemeğinde ilçenin zirvesi bir araya geldi.
Esenyurt Polisini Güçlendirme Derneği Başkanı Atilla Yavuz başkanlığında düzenlenen iftar yemeği Kıraç Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binasında verildi. İlçenin zirvesini buluşturan iftar yemeğine Kaymakam Halil Uyumaz, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Emin Batmazoğlu, Gürbüz Süleymanoğlu, Mustafa Akboğa, Meclis Üyesi Hüseyin Topçu, Başkan Danışmanı Metin Karakoç, Numan Akdağ, Özyurtlar Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt ve polisler katıldı. İftarın ardından binayı geçen Kaymakam Uyumaz ve Başkan Kadıoğlu, Emniyet Müdürü Bülent Köksal’dan çalışmalarla ilgili bilgi aldılar.
 
Kaymakam Uyumaz tebrik etti
İftar sonrasında kısa bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Halil Uyumaz, “Emniyet müdürlüğümüz kurulduğu günden bu yana çok büyük hizmetlere imza atarak, vatandaşların güvenini kazanmıştır. Halkın takdir ettiği Emniyet mensuplarını bende tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi. 12 Eylül’de referandum olduğunu hatırlatan Kaymakam Uyumaz, “Referandumda iyi organize olarak, o günü de başarıyla tamamlayacağınızdan hiç şüphem yoktur. İnşallah hiçbir aksama olmadan, hiç kimse üzülmeden referandum günü yüzümüzün akıyla çıkarız. Tek dileğimiz huzur içerisinde görevimizi yapmaktır. Allah hepimizin yardımcısı olsun” diye konuştu. 
 
Kadıoğlu desteklerimiz devam edecek
Görevinizin ne kadar çok zor olduğunu biliyorum diyen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “İlçe Emniyet Müdürlüğümüz yeni kurulmasına rağmen çok iyi bir konuma gelmiştir. Desteklerimiz devam edecektir. İlçe’nin güvenliğini koruyan sizlerin işinin çok zor olduğunu biliyorum. Bu nedenle hizmetleri daha kaliteli vermeniz açısından destek olmak bizlerin de boynunun borcudur. Kısa süre önce kurulan Emniyet müdürlüğümüz başarılı bir çizgide ilerlemekte olması bizleri de son derece mutlu etmektedir. Sizlerin sayesinde Esenyurt halkı huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşamlarını sürdürmekteler. Mübarek Ramazan ayı da halkın huzurunu daha da perçinlemiştir. Allah hepimizi inşallah bayrama da kavuşmamızı nasip eyler” derken, polislerin Ramazan ayını tebrik ederek, bayramlarını da kutladı.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.