MUHTEŞEM STAT MUHTEŞEM AÇILIŞ

MUHTEŞEM STAT MUHTEŞEM AÇILIŞ
Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu tarafından gerçekleştirilen dev açılışta Fenerbahçeli, Galatasaraylı, Beşiktaşlı ve Trabzonsporlu eski yıldızlar forma giyerek Esenyurtlu futbolseverlere resital yaşattı. AK Partili milletvekillerinin de katıldığı açılış
MUHTEŞEM STAT MUHTEŞEM AÇILIŞ
 
Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu tarafından gerçekleştirilen dev açılışta Fenerbahçeli, Galatasaraylı, Beşiktaşlı ve Trabzonsporlu eski yıldızlar forma giyerek Esenyurtlu futbolseverlere resital yaşattı. AK Partili milletvekillerinin de katıldığı açılış büyük bir kalabalık eşliğinde yapılırken yaklaşık olarak 5 bin kişi açılışı takip etti.
 
Esenyurt halkından büyük ilgi gören Esenyurt Şehir Stadyumu’nun açılışı, siyasilerin ve ünlülerin akınına uğradı. Önceki gün akşamı düzenlenen ve Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun ev sahipliği yaptığı görkemli açılış töreni davetlilere sunulan ikramlarla başladı. Yapılan konuşmalarda spor ve sporcuya verilen değere vurgu yapılırken, programın ilerleyen saatlerinde törenin yerini dostluk maçı aldı. “Şöhretler Karması” adı altında ünlülerle, ‘Esenyurtlular Karması’ arasında kıyası geçen futbol maçı, halkın tezahüratlarına neden oldu. Karadeniz halkının sevgilisi Halk Müziği Sanatçı Sinan Yılmaz’ın renk kattığı gecede sahne alan Türk Halk Müziği’nin Duayeni Nuray Hafiftaş’ın coşku doruk noktasına çıkardı. AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu’nun da katıldığı gecede, İstanbul 3.Bölge Milletvekili Mehmet Domaç, Lokman Ayva, Esenyurt Kaymakamı Halil Uyumaz, Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, il genel meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, başkan danışmanları, meclis üyeleri de katılanlar arasında yer aldı.
Kazanan dostluk oldu
Toplam alanı 28 bin750 metrekare UEFA kriterlerinde 5 bin kişilik oturma kapasiteli dev Şehir Stadyumu’nun açılış töreni sonrasında ilk maç ünlü futbolcularla, Esenyurtlular arasında yapıldı. Başkan Kadıoğlu ile birlikte Galatasaraylı Tayfun, Taner, Semih, Cüneyt, Fenerbahçeli Rıdvan Dilmen, Kaleci Nurettin, Beşiktaşlı Gökhan ‘Şöhretler Karması’nda yerini alırken, Esenyurt’lular Karması’nda AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer, Belediye Başkan Yardımcısı Ünsal Kıraç, Spordan Sorumlu Başkan Danışmanı Murat Cebecioğlu, Belediye Güvenlik Müdürü Vecdi Vatansever, Güvenlik Amiri İsmail Çetiner, Murat Cebecioğlu, Esenyurtspor Kulüp Başkanı Hasan Kara, TAY Sürücü Kursları Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Karatay, Büyükçekmece Muhasebeciler Derneği Başkanı Togay Çoban yer aldı. 
Domaç: Spor evrensel barışın gücüdür
Önemli bir açılış için Esenyurt’lu ile birlikte olmaktan son derece mutlu olduğunu söyleyen İstanbul 3.Bölge Milletvekili Mehmet Domaç, “Böyle bir tesisi halka kazandırdığı için Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi. “Spor evrensel barışın simgesidir” diyen Milletvekili Domaç, “Spor gelişmedir. Dünya barışıyla bütünleşmektir. Kısa süre önce Ermenistan’la yapılan maçı Cumhurbaşkanlarının birlikte izlemesi, iki ülke arasındaki buzların erimesine vesile olmuştur. Spor evrensel barışın gücüdür. Spor barıştır, birlikteliktir. Sporcularımız iki ülke arasındaki barışın oluşmasına vesile olmuşlardır. Bu ülke çok büyük sporcular yetiştirmiştir. Onlar bu stadlarda olduğu sürece daha çok büyük sporcularımız bu ülkeye kazandırılacaktır. Futbolda dünya üçüncüsü, Basketbol da ise dünya ikincisi olan ülkemize Esenyurt Şehir Stadı’nın açılışı hayırlı, uğurlu olsun” diyerek, şehir stadını ilçeye kazandıran Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na ve ekibine teşekkür etti.
Babuşçu: Hizmet edenleri tebrik ederiz
Törende kısa bir konuşma yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, “Bizim belediye başkanlarımız, yerel yöneticilerimiz bulunduğu şehrin mimarını, kültür hayatıyla ilgili ufkunu ve vizyonunu ötelere taşımaktadırlar. Esenyurt’ta da bu hep böyle devam etmektedir. Güzel projelere imza atan ve spora, sporcuya verdiği değerden dolayı belediye başkanlarını hizmetlerden dolayı takdirle anarız. Esenyurt’ta da yapılan muhteşem şehir stadı, parklarıyla, sosyal donatılarıyla değişen ilçeye modern görünüm kazandıran, dev bir tesisin açılışı için burada bizleri sizlerle buluşturan Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu takdir ediyor, ilçe halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
 “İlçemizde genç nüfusu göz önüne aldığımız zaman, bu gibi büyük tesislerin sayısını arttırmamız lazımdır” diyen İlçe Kaymakamı Halil Uyumaz, “Bu gibi güzel tesislerin yapılması birlik ve beraberliğe vesile olacağına inanıyorum. İlçemiz de her gün bir açılış yapıyoruz ve bu gibi çalışmaların devam etmesini diliyorum. Birlik ve beraberliğin oluşmasına yaptığı yatırımlarla vesile olan Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu da kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Emeği geçenlere de teşekkür ediyor, şehir stadının açılması tüm halka hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Kadıoğlu: Esenyurt’un açılışları görkemli oluyor.
Birinci stadyumu açıyoruz ve devamı gelecektir” diyen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “İkinci stadımızda bitmek üzeredir. Esenyurt’ta her alanda büyük bir ilerleme kaydettiği gibi, spor alanında dev projelere imza atılmıştır. Yapmış olduğumuz Yüzme Havuzu Merkezi, Yeşil Sahalar, Parklarda Fitness Gurupları gibi spora yapmış olduğumuz yatırımın yanı sıra, termal suyla ısıtmalı Tam Olimpik Yüzme Havuzu Merkezi’ni de hizmete sunacağız. Bu çalışmalar spora verdiğimiz önemin göstergesidir. Bu hizmetler siz gençler için yapılıyor. Gençlerimiz spora ısınmaya başladı ve 15 branşta verdiğimiz kurslara büyük ilginin olduğunu gördük. Gençlerimizin, tüm Esenyurt’lunun sağlığı için yapmış olduğumuz spor yatırımlarının hepsi ücretsizdir. Bu nimetlere sahip çıkın ve sağlığınız için bu hizmetlerden faydalanınız. Bizler sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz. Çünkü, sizleri çok seviyoruz. Hizmet için bizleri ülkenin öbür ucuna da götüren insan sevgisidir. Sizleri Mevlana sevgisiyle seviyorum. Bu sevgi, bu birliktelik hiç bitmesin” diyerek, ülke sporuna yön veren ünlü isimlerle yapılacak olan ‘Şöhretler Karması’ maçının çok güzel olacağına inandığını sözlerine eklerken, şehir stadının açılışı Esenyurt halkına ve ülkeye hayırlı olması dileklerinde bulundu.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.