Adalet Bakanı Kral'ın eşiyle basıldı

Adalet Bakanı Kral'ın eşiyle basıldı
Yatağın gizli bölüme saklandı ama yakayı ele vermekten kurtulamadı Adalet Bakanı Kral'ın eşiyle basıldı
Adalet Bakanı Kral'ın eşiyle basıldı

Güney Afrika ülkesi Svaziland’da Kral, 12’nci eşini Adalet Bakanı’nıyla birlikte otelde yakaladı. Korkudan yatağın bazasına saklanan Bakan, idam cezasından Kral’ın yakın arkadaşı olması sayesinde kurtuldu.

SvazIland son yılların en ilginç aşk skandalını yaşıyor. Svaziland Kralı 3’üncü Mswati’nin 12’nci eşi olan Kraliçe Nothando Dube ile Adalet Bakanı Ndumiso Mamba arasında aşk yaşandığı dedikoduları bir süredir sarayda konuşuluyordu. Dedikodular Kral’ın kulağına gidince, Kraliçe’yi izletmeye başladı. 22 yaşındaki Dube gizlice saraydan çıkıp lüks bir otele gidince Kral polisleri de alarak otele baskın düzenledi. Odaya girdiklerinde Dube tek başınaydı. Ancak odayı arayınca Adalet Bakanı Mamba’yı korkudan yatağın bazasına saklanmış bir halde buldu.

Asker kılığında kaçtı

BASKININ fotoğrafları polis tarafından basına dağıtıldı. Dube’nin saraydan asker kılığına girerek kaçtığı ve aşığıyla hemen her gece buluştuğu belirtildi. Bakanlık ve milletvekilliğinden uzaklaştırılan Mamba’nın, Kral 3’üncü Mswati ile yakın arkadaş olduğu ve idam cezası almayacağı ifade ediliyor. Kral’ın iki çocuğunun annesi Dube’nin hayatının sonuna kadar gözetimde yaşayacağı tahmin edilirken eski bakanın devlet sırrını bildiği için ülkeden çıkarılmadığı açıklandı.

12’ncİ eş Svaziland güzeliydi

Başkent Mbabane’deki lüks bir otelde basılan Dube ülkenin en güzel kadını seçildikten sonra Kral Üçüncü Mswati’nin 12’nci eşi olmuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.