AKP'liler kaza geçirdi...

AKP'liler kaza geçirdi...
Esenyurt Belediyesi'nin Tekirdağ Hayrabolu'da yaptırdığı temel atma törenlerine katılmak üzere yola çıkan heyet kaza geçirdi. Kazada Halil Uğur Celen olay yerinde hayatını kaybederken, Rafet Yıldız ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yoğun bakım üni
Esenyurt Belediyesi'nin Tekirdağ Hayrabolu'da yaptırdığı temel atma törenlerine katılmak üzere yola çıkan heyet kaza geçirdi. Kazada Halil Uğur Celen olay yerinde hayatını kaybederken, Rafet Yıldız ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.
 
2 Ekim 2010 Cumartesi günü sabah saatlerinde yola çıkan heyet Esenyurt Belediyesi'nin Tekirdağ Hayrabolu'da yaptırdığı Spor Kompleksi, Çocuk Parkı açılışında Kadıoğlu’nu yalnız bırakmamayı düşünmekteydi.
İçinde Eski Tepecik Belediye Başkanı Rafet Yıldız, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Recep Erol, Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Hikmet Kılıç ve Serdar Dişbilen'in de bulunduğu iki araç Tekirdağ il sınırında, Halil Uğur Celen yönetimindeki bir başka araçla çarpıştı. Kazada Halil Uğur Celen olay yerinde hayatını kaybederken, Rafet Yıldız ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Yıldız'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Serdar Dişbilen ve Hikmet Kılıç'ın ise kaldırıldıkları Tekirdağ Devlet Hastanesinde tedavilerine devam ediliyor. AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Recep Erol'un ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 
Feci kazada 1 ölü 3 yaralı
Tekirdağ Hayrabolu istikametinde meydana gelen olayda Halil Uğur Celen yönetimindeki 39 DH 457 plakalı araç, Serdar Dişbilen yönetimindeki 34 E 6241 ve 34 YB 8307 plakalı araçlar ile çarpıştı.
39 DH 457 plakalı araç sürücüsü Halil Uğur Celen olay yerinde hayatını kaybetti. AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Recep Erol kazadan şans eseri yara almadan kurtulurken, Tepecik Eski Belediye Başkanı Rafet Yıldız ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yıldız'ın durumu ciddiyetini koruyor. Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Hikmet Kılıç ve Serdar Dişbilen ise olay sonrası kaldırıldıkları Tekirdağ Devlet Hastanesinde tedavileri sürüyor.
 
Kadıoğlu ziyaret etti
Hayrabolu'nun Şalganlı Beldesinde düzenlenen törenlere Esenyurt'tan bir heyette katıldı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve beraberindeki heyet törenlere devam ederken, törenlere katılmak üzere yolda olan heyetin kaza haberi de açılışa gölge düşürdü. Feci kazanın haberi törende şok etkisi yarattı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve beraberindeki heyet törenlerin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesine giderek olay hakkında bilgi aldı.
 
Haber Fatma Sarıbıyık
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum