Kaymakam Ayhan’a veda

Kaymakam Ayhan’a veda
Haberdar Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert veda yemeğinde Çatalca Kaymakamı Yüksel Ayhan’ın Çatalca’ya geldiği gün yayınlanan haberinin yer aldığı HABERDAR gazetesini hediye etti. Aldığı bu hediyeden duygulanan Yüksel Ayhan Mert’e ve HABERDAR ek

Kaymakam Ayhan’a veda yemeyi

Manisa Vali yardımcılığına atanan Çatalca Kaymakamı Yüksel Ayhan’a veda yemeyi düzenlendi.
Çatalca Gaffar Okkan Polis Evinde düzenlenen veda yemeğine Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve eşi dışında ilçe siyasi parti başkanları, bürokratları ve çok sayıda davetli katıldı.
Haberdar Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert veda yemeğinde Çatalca Kaymakamı Yüksel Ayhan’ın Çatalca’ya geldiği gün yayınlanan haberinin yer aldığı HABERDAR gazetesini hediye etti.
Aldığı bu hediyeden duygulanan Yüksel Ayhan Mert’e ve HABERDAR ekibine teşekkür ederek başarılar diledi ve Manisa’ya mutlaka beklediklerini de kaydetti.
Öte yandan Çatalca’nın yeni Kaymakamı Nevzat Taşdan, görevine başlamadan önce Çatalca'yı 5 gün boyunca gezdi, sorunları yerinde tespit etti.

Çatalca'da tebdili kıyafet ile gezen ve bir vatandaş gibi yaşayan Kaymakam Nevzat Taşdan'ın, makamına oturduğu ilk gün, Çatalca Hastanesinin sorunlarını yerinde gördüğü için Sağlık Grup Başkanı Nihat Bağ'a sıkıntıların nedenlerini sorduğu öğrenildi.

Taşdan'ın, Çatalca Hastanesinde sabah saat 07.00'de vatandaş gibi korumasız ve yanında kimse olmadan önce acil servise gittiği, daha sonra poliklinikleri gezdiği belirtildi. Çatalca Hastanesinin yetersizliğini yerinde tespit eden yeni Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan'ın, daha sonra İl Sağlık Müdürlüğü ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile görüştüğü  bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.