Motosikletli Kuryeye Silahlı Saldırı! Çantayı Alıp Kaçtılar

Motosikletli Kuryeye Silahlı Saldırı! Çantayı Alıp Kaçtılar
Zeytinburnu'nda 100 bin dolar para taşıyan bir motosikletli kuryeye minibüsten ateş açan saldırganlar, para dolu çantayı alıp kaçtı. Motosikletli kurye ise ağır yaralandı.
Zeytinburnu'nda döviz bürosuna ait 100 bin doları taşıyan kurye silahlı kişiler tarafından gasp edilmek istendi. Gaspçılar parayı vermeyen kuryeyi vurarak kaçtı.

100 BİN DOLAR TAŞIYORDU

Olay saat 09.50 sıralarında D-100 karayolu  Zeytinburnu yanyol üzerinde meydana geldi. Merter'deki bir döviz bürosuna ait 100 bin doları Kapalıçarşı şubesine götüren kuryeyi takip eden kamyonette bulunan silahlı kişi ya da kişiler kuryeyi durdurmak istedi.

ÇANTAYI VERMEYİNCE KURŞUN SIKTILAR

Fatih Karkar ve ismi öğrenilemeyen arkadaşı durmayarak yollarına devam etti. Bu sırada sıkıştırılan motosiklettekiler yere düştü. Karkar ve arkadaşı hafif yaralandı. Bu sırada gaspçılarla 2 kişi arasında arbede yaşandı. Karkar, içinde 100 bin dolar bulunan çantayı vermeyince ayağından 3 el ateş edilerek vuruldu. Saldırganlar araçlarıyla kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Karkar'ı hastaneye götürdü.  Polis kaçan soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.