‘New York’ta beş minare’ filmine sponsor oldu!

‘New York’ta beş minare’ filmine sponsor oldu!
Özyurtlar İnşaat artık Türkiye’nin önemli firmaları arasına adını yazdırmayı başardı. Son yıllarda yaptığı konut projeleri ile atağa geçen Özyurtlar önemli televizyon dizileri ve filmlere de sponsor olmaya başladı. Türkiye’nin en çok izlenen televizyon k
‘Wev York’ta beş minare’ filmine sponsor oldu!
 
Özyurtlar İnşaat artık Türkiye’nin önemli firmaları arasına adını yazdırmayı başardı. Son yıllarda yaptığı konut projeleri ile atağa geçen Özyurtlar önemli televizyon dizileri ve filmlere de sponsor olmaya başladı.
Türkiye’nin en çok izlenen televizyon kanallarında bir çok diziye sponsor olan firma son olarak 5 Kasım’da gösterime girecek olan ‘Wevyork’ta beş minare’ filmine sponsor oldu!
Son yılların en çok beğenilen sinama filmlerine imza atan mahsun Kırmızıgül’ün yazıp, yönetip ve başrol oynadığı filme sponsor olan Özyurtlar böylece ülke çapında tanınan önemli firmalar arasına geçmeyi başardı.
 
NERDEN NEREYE!
Tamer Özyurt’un Yönetim Kurlu Başkanlığını yaptığı Özyurtlar;  20 sene önce Esenyurt’ta kurulmuş olup, uzun yıllar yapı market olarak hizmet veren firmaydı.
Var olduğu süre boyunca profesyonel çalışma anlayışı ve ileri görüşlü uzman kadrosu ile müşterilerinin her zaman yanında olan Özyurtlar; 2004 yılı itibariyle de inşaat sektöründe konut ve işyeri inşaatları ile faaliyet göstermeye başladı.
Yapı malzemeleri ticareti alanında faaliyet göstermenin tecrübesi ile güçlü adımlar atan firma, Bahçeşehir - Boğazköy bölgesinde Tasarımcılar Sitesi, Esenyurt bölgesinde Tasarımcılar İş Merkezi, 3 etaptan oluşan Gardencity projesi ve Esenkent - Bahçeşehir arasındaki Ntepe Bulvarı'nda yer alan Ntepe Evleri ile inşaat sektöründe müşterilerinin güvenini kazandı, bölgesinde güçlü bir inşaat firması oldu.
Özyurtlar müşterilerinden aldığı güven ve destek ile her geçen gün büyümekte, yaptığı yeniliklerle inşaat sektörüne yön vermektedir.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.