Pankart paylaşılamıyor!

Pankart paylaşılamıyor!
Gazetemize “Pankartı biz astık” diyerek açıklamada bulunan Kamilobalı Emre Sinir, Sebahattin Bozkurt ve Feyzullah Öngören, Akgün’e teşekkür niteliği taşıyan pankartı kendilerinin astıklarını belirterek teşekkürlerini yinelediler. Kamilobalılar yaptıkları
Pankart paylaşılamıyor!
 
1 hafta öncesine kadar sahibi bulunamayan Kamiloba’daki teşekkür pankartı şimdi paylaşılamıyor.
Geçtiğimiz haftalarda duyurduğumuz Kamiloba’daki sahipsiz pankart haberinden sonra gazetemize ulaşan Kamilobalı Mithat Güneri pankartı sahiplendiğini belirtmiş, “Ben ve Küme evler Halkı olarak bir teşekkür pankartı astık” demişti. Ancak dün Kamiloba halkından bir diğer üç kişi yine gazetemize ulaşarak pankartı sahiplendiklerini söyledi.
 
 
Gazetemize “Pankartı biz astık” diyerek açıklamada bulunan Kamilobalı Emre Sinir, Sebahattin Bozkurt ve Feyzullah Öngören, Akgün’e teşekkür niteliği taşıyan pankartı kendilerinin astıklarını belirterek teşekkürlerini yinelediler. Kamilobalılar yaptıkları yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
 
 
“Kamiloba’ya asılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkür pankartı sahipsiz değildir. Pankartı Emre Sinir, Sebahattin Bozkurt ve Feyzullah Öngören asmıştır. Biz Kamiloba halkı olarak belediye başkanımız Sayın Hasan Akgün’den memnunuz. Kamiloba Belediyesi kurulduğundan bu yana böyle hizmet görmedik. Bölgemize yapılan hizmetler kalıcı hizmetlerdir. Hizmetlerin hepsi gözle görülür, faydalı işlerdir. Biz tekrar Hasan Akgün’e 35 yılda görülmemiş hizmeti Kamiloba Halkı’na yaşattığından ötürü teşekkür ediyoruz.”
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.