son iftar Adliye mensuplarına…

son iftar Adliye mensuplarına…
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Ramazan ayının son iftarını Büyükçekmece Adliye personeline verdi. Büyükçekmece Belediyesince düzenlenen Ramazan ayının son iftarından Büyükçekmece Adliye personeli ile Albatros Restaurantta bir araya gelen B
Akgün’den son iftar Adliye mensuplarına…

 
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Ramazan ayının son iftarını Büyükçekmece Adliye personeline verdi.
Büyükçekmece Belediyesince düzenlenen Ramazan ayının son iftarından Büyükçekmece Adliye personeli ile Albatros Restaurantta bir araya gelen Başkan Akgün, Mübarek ayda on binlerce kişi ile iftar açtıklarını dile getirerek   “En son iftarımızı adliye personeline ayırdık” dedi.

 Başkan Akgün, Adliye mensuplarına yapmış olduğu konuşmasında; “Mübarek ayın bitmesi ile yine güzel bir bayramın arifesindeyiz. Ramazan bayramını da inşallah tüm halkımızla huzur ve mutlulukla kutlarız. Yemeğe katılan başta, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Ethem Dikmen’e ve tüm adliye personeline teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 
Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Ethem Dikmen ise konuşmasında; İftarı tertipleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e ve belediye personeline teşekkür ederek, Ramazan Bayramının tüm Büyükçekmece halkına hayırlara vesile olmasını diledi ve değerli Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün’e adliyemize yapmış olduğu yardımlardan ve desteklerden dolayı minnettarız” dedi.

Adliye binasının yetmediğini dile getiren Ethem, ek hizmet binası ile ilgili çalışmaların son noktasına gelindiğini en kısa zamanda yeni yere geçileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum