YOLUMUZU AÇIN!

YOLUMUZU AÇIN!
Bir ‘’Deli Dumrul’’ geçidi yıktı, çileyi biz çekiyoruz… Büyükçekmece’nin iki yakasını bir araya getiren yıllardır kullanılan alt geçit Büyükşehir Belediyesi ekiplerince tahrip edilerek yıkıldı. Aradan geçen sürede tek çivi çakılmayan geçit yüzünden çiley
YOLUMUZU AÇIN!
 
Bir ‘’Deli Dumrul’’ geçidi yıktı, çileyi biz çekiyoruz…
Büyükçekmece’nin iki yakasını bir araya getiren yıllardır kullanılan alt geçit Büyükşehir Belediyesi ekiplerince tahrip edilerek yıkıldı. Aradan geçen sürede tek çivi çakılmayan geçit yüzünden çileyi çeken ise yine Büyükçekmece halkı ile bölge esnafı oldu.
 
YOLUMUZU AÇIN
Bilindiği gibi geçen yıl Kültür Park çevresindeki barakaların göl havzasına zarar verdiği gerekçesiyle ortalığı yerle bir eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bununla da yetinmeyip yıllardır kullanılan E-5 karayolu ile Büyükçekmece Merkezi’ni birbirine bağlayan alt geçidi de kullanılamaz hale getirip iş makineleriyle tahrip edip çekip gittmişti.
ESNAF TOPLANDI
Göl kenarında bulunan esnaflar ise dün alt geçit etrafında bir toplantı yaparak ‘YOLUMUZU AÇIN’ pankartı astılar ve yetkilileri göreve davet ettiler. Bu alt geçidin kapanmasıyla sadece burada bulunan esnaflar değil tüm ilçe halkı mağdur oldu diyen esnaflar bir an önce bu alt geçidin açılması gerektiğini vurguladılar.
YAZICI’DA EYLEMDE
Büyükçekmece Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rahmi Yazıcı’da esnafın bu yöndeki eylemine destek vererek şunları söyledi; ‘Yaklaşık 500 kişi bu geçidin açılması yönünde bize imza verdiler. İlçe genelinde E-5’in karşı tarafına tek geçit olması ciddi trafik yoğunluğu yaşanmasına sebep oluyor. Bu alt geçidin açılması bu yönde de çok önemli. Umuyorum ki esnafın bu talebine yetkililer bir çözüm üretir’ dedi.’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.