Zabıtalardan fırınlara ani baskın…

Zabıtalardan fırınlara ani baskın…
Zabıtalardan fırınlara ani baskın…
Zabıtalardan fırınlara ani baskın…
 
 
Büyükçekmece Belediyesi bölgede rutin aralıklarla yaptığı gıda ve fırın denetimlerini Ramazan ayında daha da sıklaştırdı.
Rutin aralıklarla yapılan denetimlerinde Büyükçekmece Belediyesi Zabıtalarından oluşan ekipler, fırınlarda incelemeler yapılırken, standartlara uymayan iş yerlerine gerekli uyarı ve cezalarda bulundular.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün konuyla ilgili olarak şunları söyledi; “ Vatandaşımızın sağlığını tehdit edecek her türlü hilebazlığın önüne geçmek için bu denetimlerimizi sıklıkla gerçekleştiriyoruz. Özellikle Ramazan ayında pide üretiminin yoğun olmasından dolayı fırınlara ani denetimler gerçekleştirdik. Üretilen pidelerin  gramajında olup olmadığını ve gıda standartlarına uyup uymadığı inceledik. Vatandaşlarımız, fırınlardan ekmeğini, pidesini alırken içinin rahat olması gerekir. Fırıncı esnafımızdan bir ricam olacak, ürettiğiniz ekmek ve pidenin hijyenik şartlarda yapıldığına inanıp gönül rahatlığı ile yiyebiliyorsanız halkımıza da gönül rahatlığı ile satabilirsiniz. Yok eğer sağlıksız şartlarda üretip halka satarım diye düşünüyorsanız bende yemediğim ekmeği halkıma da yedirmeyeceğimi bilmeniz gerekir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.