Akgün Kore’de, Kadıoğlu Van’da, Halk isyanda!

Akgün Kore’de, Kadıoğlu Van’da, Halk isyanda!
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun görevli oldukları ilçe dışında sık sık gündeme gelmelerine tepkiler büyüyor.
AKGÜN KORE’DE, KADIOĞLU VAN’DA!
 
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün senenin en az bir aylık süresini yurt dışında, belli bir süresini de ilçe dışında geçirdiğini, ilçenin onca biriken problemlerine çözüm bulunmadığını kaydeden Büyükçekmeceliler ‘Biz Büyükçekmece’ye hizmet edecek bir başkan seçtik. Oysa Sayın Başkan bir Almanya’da, bir Kore’de, bir bilmem nerede? Peki Büyükçekmece’nin sorunlarıyla kimler uğraşacak? Senenin bu kadar zaman dilimini seyahatlere ayıran başka bir belediye başkanı var mı bilmiyoruz. Bizim tek istediğimiz belediyeye yolumuz düştüğünde, işimiz düştüğünde sorunlarımızın zamanında çözülmesi. Oysa belediyeye işi düşenler bunu çok iyi görmekteler ki işler kağnı hızında ilerlemekte’ dediler.
 
ESENYURT’UN İMKANLARI ESENYURT’TA KALSIN!
 
Esenyurtlular ise Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun imkanlarını başka yerlere götürdüğünden şikayetçi. Esenyurt’ta onlarca sorun ve problem varken Esenyurt’un imkanlarını başka yerlere taşındığına isyan eden Esenyurtlular Başkan Kadıoğlu’na seslenerek; ‘Önce şu Esenyurtumuz problemlerden arınsın. Belediyenin önüne yığılan insanlar oradan uzaklaştırılsın, ilçede her şey yolunu alsın. Sorma da biz Hayrabolu’ya, Van’a, Ağrı’ya, Erzurum’a, Kars’a koşalım. En yanı başımızdaki aç iken uzaktakine ağlamak ne diye anlamış değiliz’ dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.