ATALAY’DAN KORDU’YA ÇİRKİN SALDIRI

ATALAY’DAN KORDU’YA ÇİRKİN SALDIRI
B.Çekmecespor Genel Kaptanı Ahmet Atalay’dan Haberdar Spor Müdürü İskender Kordu’ya çirkin saldırı. Atalay, olaylı geçen maç sonrası soyunma odası önünde B.Çekmece Teknik Direktörü Tuncay Soyak’la röportaj yapan Kordu’ya ağır hakaretlerde bulunarak fiili
B.Çekmecespor Genel Kaptanı Ahmet Atalay’dan Haberdar Spor Müdürü İskender Kordu’ya çirkin saldırı. Atalay, olaylı geçen maç sonrası soyunma odası önünde B.Çekmece Teknik Direktörü Tuncay Soyak’la röportaj yapan Kordu’ya ağır hakaretlerde bulunarak fiili olarak saldırıda bulundu.

 Maç sonrası Kordu’ya ağza alınmayacak küfürler saçan Atalay, B.Çekmecespor kulübünü temsil ettiğini unutarak mahalle ağzını bile geçerek B.Çekmecespor kulübüne yakışmayacak sözlere ve eyleme imza attı. Kordu’yu maçın 5. dakikasından sonra yaralanan Vefa taraftarlarını fotoğrafladığı için maçtan sonra adeta azarlayan, işini öğretmeye kalkan Atalay ettiği küfürler yetmezmiş gibi herkesin ortasında Kordu’ya fiili olarak da darpta bulunarak adeta basın özgürlüğüne büyük bir darbe indirmeye çalıştı. Aynı zamanda B.Çekmece Belediyesi Meclis Üyesi olan Atalay, davranışlarıyla ve sözleriyle büyük bir çirkinliğe imza atarken saldırıdan sonra soğukkanlılığını koruyan Kordu Atalay’a cevap dahi vermeyerek görevini yapmaya devam etti. Olay yerinde bulunan B.Çekmeceli yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular tarafından güçlükle zaptedilen Atalay küfür ede ede olay yerinden uzaklaştırıldı.
Gürpınar Stadı’nda büyük bir çirkinliğe imza atan Atalay’ın B.Çekmece camiasına kara bir leke gibi düşen bu davranışı kendi camiası tarafından da kınandı. Atalay’ın kendisine saldırdığı sırada neden yaralanan Vefa taraftarlarını çektiği yönünde tepki alan Kordu, kendisinin görevini yapan bir gazeteci olduğunu, doğal olarak böyle bir görüntü karşısında görevini yapmak zorunda olduğunu, tarafsız bir gazeteci olarak haber konusu olabilecek hiçbirşeyi görmemezlikten gelemeyeceğini belirterek herkesi işini yapmaya davet etti.
 
Haberdar Gazetesi olarak hem meclis üyesi olmuş hem de B.Çekmece gibi güzide bir kulüpte genel kaptanlık görevinde bulunan Ahmet Atalay’ı son derece çirkin ve medeniyet dışı davranışı nedeniyle kınıyor, B.Çekmece yönetimini de gereğini yapmaya davet ediyoruz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.