Avcı'nın sevgilisi olduğunu itiraf etti

Avcı'nın sevgilisi olduğunu itiraf etti
Hanefi Avcı’nın olay kitabı ve ardından yaşananların yanı sıra özel bir TV kanalında programa katılan Kezban Küçük adlı bir öğretmen canlı yayında ona olan aşkını ve sevgili olduklarını ilan etti.

NTV Programın sunucusu olan Mirgün Cabas’ı sözleriyle zaman zaman zor durumda bırakan ve özel hayatı ile ilgili ayrıntılara dahi girmekten kaçınmayan Küçük program esnasında uyarıldı…

Biz fikir sevgilisiyiz” ifadesini kullanan Kezban Küçük, “Bana evlenmeden sevgili olamayız’ dedi. Ben eşimden boşandım o da boşanmak üzereydi” dedi.

Devrimci Karargah’la bir ilişkisinin olmadığını, ‘PKK’lı’ haberleri nedeniyle irkildiğini söyleyen Küçük’ün, “Bana, ‘Gülüm gel ele ele çıkalım sevgiliyiz diyelim’ dedi ama…

Paraya hiç önem vermez ve bu anlamda da fikirlerimiz çok örtüşüyordu. En son ben ‘tamam’ dedim ve boşanma sürecini başlattım.

Ama o boşanmadı?


Sözleriyle, programda sunucunun tabiriyle ‘acemi aşıkların’ söyleyeceği sözler sarf eden Küçük özel hayatıyla ilgili anlattıklarıyla Avcı’nın işini zorlaştıracak gibi görünüyor…

Küçük, Avcı’nın tutuklandıktan sonra kendisine gönderdiği mesajda, “Seni çok seviyorum. Bir tek sen yetersin“ dediğini söyledi. Bütün bu yaşanlardan pişman olup olmadığı sorusuna Küçük, “Ben ona kurban olurum, pişman değilim. Haksız yere götürüyorlar haklı yere götürseler daha mı iyi ?“ dedi.

İşte programdan kesitler:


 

EŞİNİN OLANLARDAN HABERİ YOK MU?


''Benim dağ gibi bir eşim var. Onu kimse susturamaz' diyen Avcı'nın eşi Şenay Avcı, evlerindeki aramada ele geçirilen kalaşnikof ve silahları doğruladı.

Bunun yanı sıra Kezban Küçük ve Hanefi Avcı arasında olanlar ile ilgili sorulara ‘kesinlikle öyle bir şey olmadığı’ yanıtını vermesi, diğer konularda da yüzeysel olan yanıtları akıllara ‘Şenay Avcı’nın olanlardan haberi yok muydu?’ sorusuyla zihinleri kurcalıyor.


KAYNAK:HABERDAR.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.