Belediyenin iftarında tişört kavgası!

Belediyenin iftarında tişört kavgası!
Belediyenin iftarında tişört kavgası! Büyükçekmece Belediyesi’nin önceki akşam (25 Ağustos Çarşamba akşamı) Kamilobalılar için düzenlediği iftar yemeğine ‘Doğrusu Hayır Tişörtleri’ damga vurdu.

Belediyenin iftarında tişört kavgası!

Büyükçekmece Belediyesi’nin önceki akşam (25 Ağustos Çarşamba akşamı) Kamilobalılar için düzenlediği iftar yemeğine ‘Doğrusu Hayır Tişörtleri’ damga vurdu.

‘Bu tişörtlerle içeri giremezsiniz’
Güzelce Küstüm Restaurant’ta düzenlenen iftara, CHP Büyükçekmece İlçe Örgütüne mensup bazı partililer üzerlerinde   ‘Doğrusu Hayır’ yazan tişört ile gelirken Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün bu kişileri bu görüntü ile içeri almadı.
Bu kişilere ‘Ya bu tişörtleri çıkarın ya da ters giyin. Aksi halde salona giremezsiniz’ diyen Akgün’e kimi partili tepki göstererek geri dönerken bir çok partili ise tişörtleri ters giyerek salona girdi ve iftara katıldı.

Erol Şahin; doğrusu yaptı
Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün’ün bu tutumuna salonda bulunan bir çok partili katılırken kimi partililer ise ‘Madem öyle bu iftarda o zaman neden hep CHP’li milletvekilleri ve CHP’li yöneticiler var. AKP’li belediyelerin iftarlarına gidin bakın. Herkesin elinde EVET broşürü. Bunlarla mücadele etmemiz gerekiyorsa daha dikkatli olmalı ve daha fazla çalışmalıyız’ dediler. CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Erol Şahin ise HABERDAR’a konuşarak bu konuda Başkan Akgün’e katıldığını  ve belediyenin faaliyetleri ile ilçe örgütünün faaliyetlerini bir birine karıştırmamak gerektiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.