DEĞİRMENCİ 18 EKİM'İ BEKLEYECEK!

DEĞİRMENCİ 18 EKİM'İ BEKLEYECEK!
CHP YDK'nın bugünkü toplantısında kesin ihraç istemi ile Disiplin Kurulu'na gönderilen Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci’nin durumunun 18 Ekim’de yapılacak toplantıda ele alınması kararlaştırıldı.


AVCILAR BELEDİYE BAŞKANI 18 EKİM'DE GÖRÜŞÜLECEK

CHP YDK'nın bugünkü toplantısında kesin ihraç istemi ile Disiplin Kurulu'na gönderilen Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci’nin durumunun  18 Ekim’de yapılacak toplantıda ele alınması kararlaştırıldı.

CHP 'rahibe afişi' ve 'Evet' oyu vereceğini açıklayan başkanın durumunu görüştü.
CHP Yüksek Disiplin Kurulu(YDK), referandumda “evet” oyu vereceğini açıklayan Bingöl Yedisu Belediye Başkanı Mehmet Şerif Memioğlu’na kınama cezası verilmesini kararlaştırdı.
Başörtülü kadınları rahibeye benzeten afiş nedeniyle kesin ihraç istemiyle Disiplin Kurulu’na sevk edilen Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci’nin durumu ise 18 Ekim’de görüşülecek.
Bingöl Yedisu Belediye Başkanı Mehmet Şerif Memioğlu, Başbakan’ın 24 Temmuz’daki Bingöl mitingine katılarak, “Seçimler başka ama referandumda oyum 'evet' olacak. Sadece kendim değil, çevremdeki insanların da 'evet' oyu vermesi için çalışacağım” demişti. Memioğlu’nun bu sözleri üzerine harekete geçen CHP, Bingöl Yedisu Belediye Başkanı’nı disipline sevk etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.