GÜRSEL TEKİN'E UĞUR BÖCEĞİ!

GÜRSEL TEKİN'E UĞUR BÖCEĞİ!
Referandum çalışmaları kapsamında CHP Büyükçekmece İlçe Örgütünü ziyarete gelen CHP MYK Üyesi Gürsel Tekin, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün’le beraber vatandaşların sorunlarını dinledi.
Referandum çalışmaları kapsamında CHP Büyükçekmece İlçe Örgütünü ziyarete gelen CHP MYK Üyesi Gürsel Tekin, Eski Milletvekili Nurattin Sözen, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün’le beraber vatandaşların sorunlarını dinledi.
Akgün Gürsel Tekin’e Uğur Böceği Armağan Etti…
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gezide sahilde bulunan kitapçıyı da bir süre gezen Akgün , Gürsel Tekin’e uğur getirmesi dileğiyle, uğur böceği hediye etti.
CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Erol Şahin ve Büyükçekmece Belediyesi CHP’li Meclis Üyelerinin de katıldığı gezi CHP Büyükçekmece’nin açtığı standın gezilmesiyle sona erdi…
 
CHP'li Tekin'den Arınç'a: "CHP Sadece Halkın Önünde Eğilir, Peki ya AKP?" 
 
CHP Myk Üyesi Tekin, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Selam Verme Şeklini Taklit Eden Başbakan Yardımcısı Arınç'a Eleştirdi. Tekin, "Kılıçdaroğlu Sadece Halkın Önünde Eğilir. Peki AKP İktidarda Kalabilmek İçin Kimlerin Önünde Eğilip İki Büklüm Oluyor" Dedi. 
 
CHP MYK Üyesi Gürsel Tekin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun selam verme şeklini taklit eden Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a eleştirdi. Tekin, "Kılıçdaroğlu sadece halkın önünde eğilir. Peki AKP iktidarda kalabilmek için kimlerin önünde eğilip iki büklüm oluyor" dedi.
 
-"HAYLİ EĞLENDİRMİŞ"-
 
Büyükçekmece’de referandum çalışmaları üzerine bir gazetecinin sorusu üzerine konuşan Gürsel Tekin, AKP'li Bülent Arınç'ın Çankırı'daki görüntülerini "hayretle izlediği"ni belirtti. Tekin, şöyle konuştu:
 
"Sayın Arınç, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Gandi selamı' vermesini diline dolamış. Hatta Çankırılı yurttaşlara selamı taklit ederek bir de gösteri sunmuş. Çankırılı yurttaşlarımızı da hayli eğlendirmiş. Kendisine teşekkür ediyoruz. Acılar içinde kıvrandırdıkları halkımızın eğlenmeye ihtiyacı var. Arınç bu hizmeti vererek, AKP'nin günahlarını bir nebze de olsa hafifletmiş. Ancak taklit yaparken, şirazeyi kaybetmiş. Sayın Kılıçdaroğlu'nun halkın önünde iki büklüm olduğunu söyleyerek aklınca dalga geçmiş."
 
-"SADECE HALKIN ÖNÜNDE EĞİLİR"-
 
Kılıçdaroğlu'nun sadece ve sadece halkın önünde eğileceğini söyleyen Tekin, "Ancak bunu Arınç ve zihniyetindekiler anlayamazlar. Onlar halka tepeden bakar, uluslar arası güçlerin önünde iki büklüm olurlar" dedi. AKP'nin yıllardan bu yana "millet iradesi" kavramının içini nasıl boşalttığının en somut göstergesinin Arınç'ın sözleri olduğunu söyleyen Tekin, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Milletin temsilcisi olduklarını iddia edenler, genel başkanımızın milleti selamlamasıyla dalga geçiyor. Kılıçdaroğlu'nun halkın önünde saygıyla eğilmesi, AKP'lilere garip geliyor. Çünkü onlar sadece uluslararası güçlerin önünde eğilmek gerektiğini düşünüyor. Bu yüzden, halka selam verirken saygıyla eğilmemizi bir türlü anlayamıyorlar. Millet iradesi diye yıllardır ensemizde boza pişirenler, millete gösterdiğimiz saygıyla dalga geçmeye çalışıyor."
 
-"PANİKLETTİ"-
 
Halkın Kılıçdaroğlu'na gösterdiği saygı ve sevginin AKP'lileri paniklettiğini de söyleyen Tekin, "Yurttaşlarımız kimin iktidarda kalabilmek için uluslararası güçlerin önünde iki büklüm olduğunu görüyor. CHP'liler halkın önünde saygıyla eğilmesini de hizmet etmesini de bilirler. Halkın dışında kimsenin önünde de eğilmezler. 86 yıllık tarihimiz bunun sayısız örnekleriyle doludur. Peki ya AKP'nin sekiz yıllık tarihinde hangi örnekler var? AKP iktidar olmak ve iktidarda kalabilmek için kimlerin önünde eğilip iki büklüm oluyor?" dedi.
 
Arınç'ın Çankırı'da yaptığı konuşmada "Gandi selamı'yla dalga geçmeye çalışmasının "zihniyet dünyası"nı açığa çıkardığını da belirten Tekin, Arınç'ın "Bizim memleketimizden bir selam usulü bulamadı" sözlerini ise talihsizlik olarak niteledi. CHP'li Tekin, "Evrensel değerleri bir türlü algılayamayan AKP zihniyeti, selamda bile ayrımcılık yapıyor. Evrensel değerlerden bi haber oldukları ortaya çıkıyor. Selam selamdır, bunun bile ayrımını yapıyorlar" dedi
 
CHP'li Tekin iftar yemeğinin ardından Büyük Çekmece İlçe Örgütü'nün düzenlediği "Referandumda Hayır" çalışmasına katıldı. Büyük Çekmece Sahili'nde CHP İlçe Başkanı Erol Şahin, Belediye Başkanı Hasan Akgün ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Nurettin Sözen'le sahildeki yurttaşlardan oy isteyen Tekin, broşürde dağıttı
 
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum