HANGİSİ DOĞRU?

HANGİSİ DOĞRU?
HANGİSİ DOĞRU?HABERDAR gazetesinin haberi gündem yarattı. Belediyelerin iftar, yemek, toplantı v.s. organizasyonlarında siyaset yapmak mı doğru? Yamamak mı? Şimdi herkes bunu tartışıyor…
HANGİSİ DOĞRU?
 
HABERDAR gazetesinin haberi gündem yarattı. Belediyelerin iftar, yemek, toplantı v.s. organizasyonlarında siyaset yapmak mı doğru? Yamamak mı? Şimdi herkes bunu tartışıyor…
 
Yaklaşan referandum öncesi siyasi partililer çalışmalarını hızlandırırken Mübarek Ramazan Ayı iftarlarını da bu yönde kullanan siyasilere tepkiler büyüyor.
 
CHP’LİLER İFTARA ALINMADI!
Büyükçekmece Belediyesi’nin geçtiğimiz günlerde Kamiloba sakinleri için Güzelce Küstüm Restaurant’ta verdiği iftarda ‘DOĞRUSU HAYIR’ tişörtü giyen CHP’lilerin içeri alınmaması bölgemizde tartışma yarattı.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün bu yaptığı hareketi kimileri çok doğru bulurken kimi yurttaş ise bunun yıllardır yapıldığını yani bir siyasi partilinin aynı partili belediyenin yemeyinde politika yapmak kadar doğal bir şey olmadığı kanaatinde.
 
AKP İLÇE BAŞKANI İBB’NİN İFTARINDA KONUŞTU!
Bir diğer yanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin tüm İstanbul genelinde düzenlediği iftar yemeklerinin hemen hemen hepsinde her akşam siyaset konuşuluyor, propaganda yapılıyor, afişler asılıyor. En son Büyükçekmece’ye bağlı  Mimarsinan Merkez Mahallesi İBB’nin iftarına ev sahipliği yaptı. Bu iftarda ise Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Recep Erol eline mikrofonu alarak şunları konuştu;  “Mimarsinan halkı beni ve ekibimi bu kadar yoğun bir sevgi ile sahipleniyor. Bizlerde üzerimize ne düşüyorsa Mimarsinan için çalışıyoruz ve her zaman halkımın içinde olmaya özen gösteriyoruz. Önümü referandum ve çok a bir zaman kaldı Mimarsinan gerek sandıkları gerekse mahalleleri olarak referanduma hazır. Bu kadar yoğun bir sevginin ve teveccühün yaşandığı mahallemizde öncesinde olduğu gibi yine sırtımızın yere gelmeyeceğini biliyoruz” dedi.
 
DOĞRUSU HANGİSİ?
HABERDAR soruyor. Doğrusu hangisi? Belediyelerin iftar, yemek, toplantı v.s. organizasyonlarında siyaset yapmak mı doğru? Yamamak mı? Bu yönde açıklaması ve cevabı olacaklara gazetemiz sütunları açıktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.