NURETTİN ŞEN ÖLDÜRÜLDÜ!

NURETTİN ŞEN ÖLDÜRÜLDÜ!
Küçükçekmece Eski Belediye Başkanı ve 2009 Yerel Seçimlerde CHP adayı Nurettin Şen silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Şen’in katil zanlısı olarak silahı ile birlikte polise teslim olan Atalay C’nin ilk ifadesinde alacaklarımı vermediği için tartıştı

NURETTİN ŞEN ÖLDÜRÜLDÜ!

 

Küçükçekmece Eski Belediye Başkanı ve 2009 Yerel Seçimlerde CHP adayı Nurettin Şen silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Şen’in katil zanlısı olarak silahı ile birlikte polise teslim olan Atalay C’nin ilk ifadesinde alacaklarımı vermediği için tartıştık. Sinirlenince ateş ettim dedi.

 

Olay  dün akşam saat 18 sıralarında (1 Kasım 2010 Pazartesi) Sefaköy Kirazlı Sokak’ta Atalay C’nin ofisinde meydana geldi.

Görgü tanıklarına göre Eski Başkan Şen ile Atalay C. Partiye yaptırılan afiş pankart v.s. alacakları yüzünden sık sık tartışıyorlardı. Bu son yaşanan olayda tartışma cinayet ile noktalandı.

 

İŞTE ŞEN’İN HAYATI!

1947 yılında Makedonya’dan altı yaşındayken göç ederek ailesi ile birlikte İstanbul Sefaköy’e yerleşti.

 İlkokulu Sefaköy’de, ortaokulu Yeşilköy’de, liseyi’de Bakırköy’de tamamladı. İstanbul Üniversitesi İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi İşletme-Muhasebe bölümünde okurken bir yandan da Sefaköy’deki ilk muhasebe bürosunu açarak iş hayatına atıldı. 1972 yılından itibaren Serbest Muhasebeci-Mali Müşavir olarak Sefaköy’de çalışmaya devam ettim. İstanbul Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası ile Küçükçekmece bölgesinde bulunan çeşitli dernek ve spor kulüplerinde yöneticilik ve kurucu başkanlık yaptı. Daha sonra siyasete bulaşan Nurettin Şen 27 Mart 1994 seçimlerinde Küçükçekmece Belediye Başkanı seçilmişti. 1994 yılında DSP’den seçildiği Küçükçekmece Belediye Başkanlığını 1999 seçimlerinde kaybederek bir daha aday olmasına rağmen seçilemedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanlığı görevini de yapan Nurettin Şen’in ölümü özellikle CHP’lileri derinden üzdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.