Oy verme işlemi sona erdi

Oy verme işlemi sona erdi
Oy verme işlemi sona erdi Türkiye'nin bütün bölgelerindeki illerde oy kullanma işlemi sona erdi, sandıklar kapandı. Batı bölgelerindeki illerde oy kullanma işlemi saat 17.00 itibariyle sona erdi ve sandıklar kapandı. Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve



Oy verme işlemi sona erdi
Türkiye'nin bütün bölgelerindeki illerde oy kullanma işlemi sona erdi, sandıklar kapandı.
 Batı bölgelerindeki illerde oy kullanma işlemi saat 17.00 itibariyle sona erdi ve sandıklar kapandı.
Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve Karadeniz bölgelerindeki 32 ilde oy verme işlemi saat 07.00 da başlamış ve 16.00'da sona ermişti.
Başbakan Erdoğan oyunu kullandı
Başbakan Erdoğan oyunu kullandı
"Bazı bölgelerde sandıklar kapandı, gelen sonuçlara göre..." 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan referandum için oyunu istanbul üsküdarda Burhaniye İlköğretim Okulu'nda eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte kullandı. Erdoğan oy verme işleminden sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bazı kırsal kesimlerde sandıkların kapandığını ve ilk neticelerin gelmeye başladığını belriten Erdoğan, "Sonuçlar gösteriyor ki; katılım iyi" diye konuştu.

Saat 11:00 civarında Büyükçekmece Lisesi’ne  ailesi ile birlikte gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün 1131 no’lu sandıkta oyunu eşi ve iki çocuğu ile birlikte kullandı.
Referandum için vatandaşların büyük katılım göstermesinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Akgün, Referandumun ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olasını diledi.
 

Akgün oyunu Büyükçekmece Lisesi’nde kullandı…

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  oyunu Büyükçekmece Lisesi’nde kullandı.
Saat 11:00 civarında Büyükçekmece Lisesi’ne ailesi ile birlikte gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün 1131 no’lu sandıkta oyunu eşi ve iki çocuğu ile birlikte kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.