ŞİMŞEK; GEREĞİ YAPILACAKTIR!

ŞİMŞEK; GEREĞİ YAPILACAKTIR!
CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek dün akşam (5 Eylül 2010 saat 20.00’da) SkyTurk TV’de bir açıklama yaparak ‘Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci bu afişleri astırarak yanlış yapmıştır. Burada ifade edilenler parti düşüncesi ile bağdaşmamaktadı
ŞİMŞEK; GEREĞİ YAPILACAKTIR!
 
Avcılar’dan ülke gündemine kadar uzanan afiş krizinden son durum.
 
CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek dün akşam (5 Eylül 2010 saat 20.00’da) SkyTurk TV’de bir açıklama yaparak ‘Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci bu afişleri astırarak yanlış yapmıştır. Burada ifade edilenler parti düşüncesi ile bağdaşmamaktadır. CHP bir kurumdur. Kuralları vardır, kaideleri vardır. Bu belediye başkanı da bu kurallar çerçevesinde disiplin kuruluna gönderilecektir. Oradaki arkadaşlar parti tüzüğümüz ne emrediyorsa gereğini yapacaktır.’ Dedi.
 
AKGÜN; TALİHSİZ DURUM!
TV programında bulunanlardan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ise konuyla ilgili Gülgün Feyman’ın sorusu üzerine şu açıklamayı yaptı; ‘Mustafa Değirmenci benim çok uzun süredir tanıdığım bir belediye başkanı arkadaşım. Çok talihsiz bir durum. Herkesin başına gelebilir bu durum. Benim de başıma gelebilirdi. Bir anlık karar ile yapılmış bir olay. Eminim o da şimdi düşünse yapmazdı ama yapmış işte, fazla büyütmemek lazım. Kapatalım bu konuyu’ dedi.
 
Can Ataklı ilham olmuş!
AKŞAM Gazetesi’nin haberine göre RAHİBE AFİŞLERİ’ni asmakla suçlanan Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci bu afişleri yaptırmak için gazeteci Can Ataklı’nın yazısından esinlenmiş.
Ataklı’nın bir yazısını çok beğenerek ‘Bu yazıyı afiş edip asacağım’ diyen Değirmenci partililerin itirazına rağmen afişleri asmış.
Öte yandan belediye meclis üyesi Ali Oral ise ‘Evimin yakınındaki bildbordlara afiş asıyorlardı. Merak edip gidip baktım. Reklamcı çocuklar da beni görmüş tanımışlar. Bakanlığın araştırması kapsamında gittim bunları polise ifade ettim’ dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum