Nurettin Şen son yolculuğuna uğurlandı…

Nurettin Şen son yolculuğuna uğurlandı…
Nurettin Şen son yolculuğuna uğurlandı… Silahla vurularak öldürülen eski Küçükçekmece Belediye Başkanı Nurettin Şen, son yolculuğuna uğurlandı.
Nurettin Şen son yolculuğuna uğurlandı…
 
Silahla vurularak öldürülen eski Küçükçekmece Belediye Başkanı Nurettin Şen, son yolculuğuna uğurlandı.

Eski Belediye Başkanı Nurettin Şen, önceki gece Küçükçekmece Tevfik Fikret Mahallesi Merkez Caddesi Gümüşçü Sokak'ta bir iş hanında, Atalay C. isimli bir kişi tarafından vurularak öldürülmüştü. Olayın ardından zanlı teslim olurken, Nurettin Şen'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırılmıştı.
Nurettin Şen için Sefaköy Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Şen'in eşi, çocukları ve yakınlarının yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Berhan Şimşek,
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Eski İBB Başkanı Nurattin Şen,  Dr. Gürbüz Çapan Dr. Ali Şeker, Fırat Aykut, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda seveni katıldı. Yakınları ayakta durmakta zorlanırken, Şen'in cenazesi öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Sefaköy Mezarlığı'na defnedildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Sekreteri Önder Sav’ın çiçek gönderdiği cenaze töreninde Eşi Ayşe Hanım ve çocukları camii avlusunda taziyeleri kabul ederken gözyaşlarını tutamadı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.