Söz sırası yurttaşta!

Söz sırası yurttaşta!
12 Eylül 2010’da oylanacak referandumda yurttaş ne diyor? Referanduma sayılı günler kala bir de vatandaşa danışalım dedik. Siyasetçiler konuşuyor, gazeteciler konuşuyor peki ya vatandaş!
 
Gazeteniz HABERDAR sokak, sokak, mahalle mahalle halkın arasına girerek nabız yokluyor.
İşte bu yurttaşlardan; Ekrem Çiftçi (Lokantacı), Cihan Bayındır (Üniversite Öğrencisi), Muhammet Fas (Fırıncı), Şafak Yaşar (B.Çekmeceli şarkıcı), Berk Tuğrul, Atilla Çatalcız, Zeki Eken (Pastaneci), Remzi Topaloğlu’nun görüşleri.
 
Ekrem Çiftçi (Lokantacı)
 
 
Evet diyorum. CHP ve MHP’yi tasdik etmediğimden ve AKP hükümetini kendime daha yakın bulduğumdan ötürü evet diyorum. Bence Tayyip Erdoğan ne yapıyorsa bu ülkenin hayrına.
 
Cihan Bayındır (Üniversite Öğrencisi)
 
Hayır diyorum. Başbakanın anayasasını çok keyfi buluyorum. Yeni eklenen maddeleri okudum ve hiçbirini onay verilesi bulmadım. Erdoğan kafasına göre, kendi çıkar ve menfaatine göre davranıyor diye düşünüyorum.  
 
Muhammet Fas (Fırıncı)
 
Referandum hakkında pek bir bilgim ve ilgim olmadığı için sadece partimin arkasında olarak ‘Evet’ diyorum. Tayyip bey ne buyurmuşsa doğrudur ve faydalıdır. Türkiye ondan faydalanmalıdır.
 
Şafak Yaşar (B.Çekmeceli şarkıcı)
 
Kararsızım ama evete daha yakınım. Değiştirilecek maddelere baktım ve bana uygun geldi. Umarım bu ülke için faydalı bir sonuç çıkar.
 
Berk Tuğrul
 
Kesinlikle hayır diyorum. AKP’nin savunduğu, desteklediği her şeye kocaman bir hayır. Erdoğan zihniyetinden çıkan bir anayasa bu millete yarar sağlamaz diye düşünüyorum.
 
Atilla Çatal
 
Hayır diyorum. Bu millet AKP’ye ve AKP zihniyetine yeterince evet dedi. Şimdi aydınlık bi gelecek için ayır demek lazım.
 
Zeki Eken (Pastaneci)
 
Kararsızım. Referandum var mı yok mu umurumda değil gibi bir şey. Ne AKP’ye ne CHP’ye güvenim var.
 
Remzi Topaloğlu (Bakkal)
 
Evet diyeceğim. Maddelere de baktım, gayet makul geldi. Hem Ak Partili olduğum için, hem de yararlı bir değişiklik olarak gördüğüm için evet.
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.