15 Günde 30 Bin Kişi Şenlikte Eğlendi

15 Günde 30 Bin Kişi Şenlikte Eğlendi
Küçükçekmece Belediyesi Göl Şenliği son gününde, Karadeniz ezgileri, kemençe ve tulum sesleri ile yankılandı. Sevilen sanatçı Niyazi Koyuncu' nun sahne aldığı geceye binlerce Küçükçekmeceli katıldı.

Küçükçekmece Belediyesi Göl Şenlikleri Karadeniz müziğinin güçlü sesi Niyazi Koyuncu konseri ile sona  erdi. Küçükçekmece Göl kenarında gerçekleşen konsere Küçükçekmeceliler büyük ilgi gösterdi. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi de, binlerce Küçükçekmeceliyle birlikte konseri izledi. 

2005 yılında kaybettiğimiz ağabeyi Kazım Koyuncu'nun Gidiyorum, Gelevare Deresi, Ben Seni Sevdiğimi, Hayde ve Yol gibi sevilen şarkılarını seslendiren Niyazi Koyuncu, 2 saat boyunca sahnede Karadeniz fırtınası estirdi.

Niyazi Koyuncu: Küçükçekmeceliler İnanılmazlar, Muhteşemler

Hayranlarıyla buluşmanın mutluluk verici olduğunu belirten Niyazi Koyuncu, "Kemal Başkanımızla yeni tanıştık, çok pozitif bir beyefendi. Böyle başkanlara çok ihtiyacımız var. Çok da takdir ediyorum kendisini. Kısa bir sürede çoğu insanın gönlünü kazandı, İnşallah böyle devam eder. Ben kültür sanat tarafından bakıyorum işe. Küçükçekmece'ye ikinci gelişim daha önceki dönem gelmemiştim hiç. İnsanların sevdiği sanatçıları getirmeliler bence. Sadece biz değil, farklı farklı gruplar gelmeli. İste o zaman böyle güzel atmosferler yaşayabiliriz. Küçükçekmeceliler inanılmaz enerjik, muhteşemler" dedi. 

"Her Şeyin En Güzeli Küçükçekmecelilerin Olsun"

Konserden sonra Niyazi Koyuncu ve ekibine teşekkür ederek çiçek  veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ise, "Çok değerli kardeşim Niyazi Koyuncu ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Çok sağolun iyi ki geldiniz, benim kardeşlerimi, hemşehrilerimi eğlendirdiniz. Değerli hemşerilerim sizlerle de gurur duyuyorum. 15 gün boyunca burayı doldurdunuz. Bu etkinliğe renk kattınız. Sizlerin yüzünden bu gülücükler, yüreginizden bu sevgi eksik olmasın. Sizlerin başkanı olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu organizasyonda emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Başka başka organizasyonlarda hep beraber olmayı diliyorum. Her şeyin en güzeli sizin olsun" diye konuştu. Başkan Çebi'nin konuşması ise  'En Büyük Başkan  Bizim Başkan' tezahüratlarıyla sık sık kesildi. Ayrıca  Küçükçekmece Spor taraftarları, Kemal Çebi'ye 61 numaralı forma hediye etti. 

15 gün boyunca Küçükçekmece Göl kenarında gerçekleşen şenlik 30 bin kişiyi ağırladı. Şenlikte, Niyazi Koyuncu, Ezginin Günlüğü, Nurettin Rençber, Muhammed Ali Evci, İlyas Yalçıntaş, Anıl Piyancı, Ali Güven, Hazal gibi sevilen sanatçılar sahne aldı. İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümü ve Karadeniz Yöresi Halk Oyunları Ekibi de konserden önce performans sergiledi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.