“Adım Adım Sanat” sergisi Büyükçekmece Kervansaray’da açıldı

“Adım Adım Sanat” sergisi Büyükçekmece Kervansaray’da açıldı
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi sanat merkezi Güzel Sanatlar Kursları’nda eğitim alan bin 120 kursiyerin bir yıl boyunca el emeği, göz nuru olarak ürettikleri sanatsal eserlerinin sergileneceği “Adım Adım Sanat” sergisi Büyükçekmece Belediye Başkan

 Sanatseverlerin ilgisi yoğun oldu

 Büyükçekmece’deki Mimar Sinan’ın eseri olan tarihi Kervansaray’da açılan sergiye Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün yanı sıra CHP 24. Dönem Milletvekili Süleyman Çelebi, 3. Bölge Milletvekili adayları A. Ulvi Gökbulak, Bayram Ali Çeşmeci, belediye meclis üyeleri, Halk Akademisi öğretmenleri ve öğrencilerinin yanı sıra çok sayıda sanatsever katıldı. Açılışta Başkan Akgün, Halk Akademisi öğretmelerine çiçek ve teşekkür belgesi verdi.

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi ve Özel Gözlem Bakımevi işbirliğiyle gerçekleştirilen kurslara katılan engelli vatandaşların sergideki standı büyük ilgi topladı.

“Muhteşem eserler var”

Sanatın hayatımızda çok önemli bir yeri olduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Mayıs ayı sergilerin çok olduğu bir ay. Bugün Kervansaray’da Mimar Sinan’ın 500 yıllık bu eserinde Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Sanat grubunun yıl sonu sergisini yaptık. Bu sergilerin tamamını gezip aynı zamanda büyük bir kısmını da Büyükçekmece Belediyesi yeni hizmet binasına asmak üzere yaşatmak üzere oraya alacağız. Muhteşem resimler var. Muhteşem eserler var. Bin 120 talebemiz müthiş eserler ortaya koymuş. Hepsine teşekkür ederim “ifadelerini kullandı.

Sergi, 29 Mayıs 2018 tarihine kadar ziyaretçilere açık olacak.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.