Büyükçekmece AKM'de muhteşem etkinlikler...

Büyükçekmece AKM'de muhteşem etkinlikler...
Geçen hafta sezon açılışını gerçekleştiren Büyükçekmece Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi, kış sezonu boyunca, İstanbul'un bu bölgesine merkezdeki tiyatro ve konserleri taşımaya devam edecek.

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi'nde muhteşem etkinlikler...

Geçen hafta sezon açılışını gerçekleştiren Büyükçekmece Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi, kış sezonu boyunca, İstanbul'un bu bölgesine merkezdeki tiyatro ve konserleri taşımaya devam edecek.


Büyükçekmeceliler'in bu haftasonu tatilinde Bu Da Benim Ailem tiyatro oyunu ve uzun bir aradan sonra sahneye çıkacak olan İlhan Şeşen konseri alternatifleri var.

METİN SEREZLİ'DEN MÜTHİŞ PERFORMANS Tiyatro Kare, geçen sezon sahnelenmeye başlayan "Bu Da Benim Ailem" adlı komediyi 30 Ekim Cuma saat.20.30'da Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi'nde tiyatro severlerle buluşturuyor. Yönetmenliğini Nedim Saban'ın yaptığı Bu Da Benim Ailem adlı komedide; Metin Serezli, Suna Keskin, Sinemis Candemir, Oya İnci, Hülya Karakaş ve Soydaş Soydaş rol alıyor. Oyunun konusu: 33 yıllık evliliklerinde son görevlerinin doktor olan oğullarını evlendirmek olduğunu düşünen Selim (Metin Serezli) ve Süeda (Suna Keskin) çiftinin düzeni, oğulları için düşündükleri gelin adayı (Sinemis Candemir) ve onun fettan annesi (Oya İnci)'nin hayatlarına girmesiyle alt üst olur.

Çiftin oğulları Tuğrul (Soydan Soydaş) gelin adayından çok genç kızın hayat dolu annesiyle ilgilenmeye başlayınca olaylar daha da eğlenceli ve çarpıcı bir hal alır. Finalde ise seyirciyi hiç ummadıkları bir sürpriz beklemektedir İLHAN ŞEŞEN'İ KAÇIRMAYIN İlhan Şeşen, bir süre ara verdiği sahne çalışmalarına bu konserler yeniden başlayacak. Sanatçının hem solo albümlerinden hem de elbette Grup Gündoğarken şarkılarından seçmeler sunacağı konseri, dinleyiciler için de zaman tünelinde bir yolculuk olacak. Biletlere Biletix ve AKM'nin gişesinden ulaşabilirsiniz.

BÜYÜKÇEKMECE ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ PROGRAMI: 30 EKİM CUMA- 20:30- BU DA BENİM AİLEM 31 EKİM CUMARTESİ- 14:00- ÇOCUK OYUNU/ BİR PRENSES MASALI 31 EKİM CUMARTESİ- 20:30- İLHAN ŞEŞEN KONSERİ 1 KASIM PAZAR- 14:00- ÇOCUK OYUNU/ BİR PRENSES MASALI 6 KASIM CUMA- 20:30- ALO ORASI TIMARHANE Mİ? 7 KASIM CUMARTESİ- 14:00- ÇOCUK OYUNU/ SOYTARILAR OKULU 7 KASIM CUMARTESİ- 20:30- ERKAN OĞUR - İ.HAKKI DEMİRCİOĞLU 8 KASIM PAZAR- 14:00- ÇOCUK OYUNU/ SOYTARILAR OKULU 13 KASIM CUMA- 20:30- KAYGAN ZEMİN 14 KASIM CUMARTESİ- 14:00- ÇOCUK OYUNU/ AKIL ADASI 15 KASIM PAZAR- 14:00- ÇOCUK OYUNU/ AKIL ADASI 20 KASIM CUMA- 20:30- SUNAY AKIN 21 KASIM CUMARTESİ- 14:00- ÇOCUK OYUNU/ ŞEN ŞAKRAK KABARE 21 KASIM CUMARTESİ- 20:30- YENİ TÜRKÜ 22 KASIM PAZAR- 14:00- ÇOCUK OYUNU/ ŞEN ŞAKRAK KABARE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.