Büyükçekmece’de Volkan Konak Rüzgarı…

Büyükçekmece’de Volkan Konak Rüzgarı…
Yaklaşık 30 bin kişinin izlediği konserde ünlü sanatçı 3 saat sahnede kalarak Memik Oğlan,Cerrahpaşa gibi sevilen şarkıları seslendirdi.Duygulu anların yaşandığı konserde Kuzeyin Oğlu Yaşa Mustafa Kemal Paşa adlı marşı hayranlarının coşkulu alkışları eşl
Büyükçekmece’de Volkan Konak Rüzgarı…
 
Büyükçekmece Belediyesinin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında Kuzeyin Oğlu Volkan Konak sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Hayranlarına yine muhteşem bir sahne performansı sunan Volkan Konak , okuduğu şiirler ve parçalarla Büyükçekmeyi bir kez daha salladı.
 
Yaklaşık 30 bin kişinin izlediği konserde ünlü sanatçı 3 saat sahnede kalarak Memik Oğlan,Cerrahpaşa gibi sevilen şarkıları seslendirdi.Duygulu anların yaşandığı konserde Kuzeyin Oğlu Yaşa Mustafa Kemal Paşa adlı marşı  hayranlarının coşkulu alkışları eşliğinde söyledi.


CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr Hasan Akgün’ün Volkan Konak’a plaket ve Kanuni Sultan Süleyman köprüsünün Maketini Armağan ettiği gece de Başkan Akgün “Volkan Konak’ı daha önce ağırlayacaktık.Ama hava muhalefeti izin vermedi.Kısmet bugüneymiş .Sanatsal , kültürel faaliyetlere ve tabii ki  hizmetlere de devam edeceğiz.Sizlere hizmet etmek  bizim için kutsal bir  görevdir.Kutsal Ramazan ayının ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum “ dedi.
 
 İl Başkanı Şimşek de yaptığı konuşmada “Volkan Konak’ı dinlemek büyük bir  keyif. Dünyayı 3 şey değiştirir bir kadınlar, iki gençler,3 sanatçılardır.Herkes sanır ki dünyayı siyasetçiler değiştirir.Oysaki dünyayı değiştiren kültür, sanat ve bilimdir”. diyerek sözlerini noktaladı.
 
Kuzeyin Oğlu Volkan Konak’ın verdiği coşkulu konser halaylar ve horonlarla sona erdi.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.