Halk Eğitimden kurs atağı

Halk Eğitimden kurs atağı
Büyükçekmece Halk Eğitim Merkezi yeni yerinde açılarak hizmete girdi. Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz, AK Parti Çorum Milletvekili Murat Yıldız, Küçükçekmece Kaymakamı Orhan Öztürk, Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Recep Erol ve çok sayıda davetli
Halk Eğitimden kurs atağı
 
Büyükçekmece Halk Eğitim Merkezi yeni yerinde açılarak hizmete girdi. Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz, AK Parti Çorum Milletvekili Murat Yıldız, Küçükçekmece Kaymakamı Orhan Öztürk, Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Recep Erol ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde halk eğitime bağlı öğretmenler birer gösteri de sundular.
 
Belediyeden kimse yoktu
 
25 Eylül Cumartesi günü gerçekleşen İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü’nün açılışına Büyükçekmece Belediyesi’ni ve Ak Parti ilçe başkanlığı ile belediye meclis üğyeleri dışında başka siyasi partilerden temsilen kimselerin olmaması dikkat çekerken çok sayıda kalabalık bir halk katılımının olduğu da gözlerden kaçmadı.
 
Plaketler verildi
Katkılarından dolayı işadamı; Seyit Gediş ve Ferruh Keskin’e birer plaket verilirken, Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Taştan ve kurslar koordinatörü Ümit Keskin davetliler ile tek tek ilgilendiler.
Gerçekleşen açılış sonrası Halk Eğitim Müdürlüğü’nde; Bağlama, bilgisayar, İngilizce, gitar, keman, grafik ve animasyon, okuma yazma, halk oyunları, kuaförlük, ney, emlak danışmanlığı, satranç, klarnet, aşçılık, tiyatro, ritim gibi kurslar başladı. İrtibat için; 0 212 883 71 43 nolu telefondan bilgi alınabilinir…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum