İshakoğlu Mûsıki Derneği, Rahmi Bey’in eserlerini seslendirdi

İshakoğlu Mûsıki Derneği, Rahmi Bey’in eserlerini seslendirdi
14 yıldır Büyükçekmece’nin kültür ve sanat yaşamına önemli katkılar sunan İshakoğlu Mûsıki Derneği, bir kez daha çok başarılı bir konsere imza attı.

İshakoğlu Mûsıki Derneği’nin Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Bestekâr Rahmi Bey Konseri’ne sanatseverlerin ilgisi de yoğun oldu.

Şef Kadir İshakoğlu yönetimindeki, İshakoğlu Mûsıki Derneği Korosu tarafından seslendirilen konserde Bestekâr Rahmi Bey’in çeşitli makamlarda bestelediği eserleri seslendirildi.

 

Kültür ve sanat kenti Büyükçekmece

Konser sonrasında sahneye gelen Büyükçekmece Belediye Başkan Danışmanı Bayram Ali Üner, Büyükçekmece’nin kültür ve sanat kenti olarak tanındığın belirterek, “İshakoğlu Mûsıki Derneği de Büyükçekmecemizin kültür ve sanat yaşamına önemli katkılar sunmaktadır. Başta kurucusu Sayın Kadir İshakoğlu olmak üzere, derneğin tüm üyelerine Büyükçekmece ailemiz adına teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hasan Akgün, yoğun çalışma temposu nedeniyle bu akşam aramızda olamadı. Ancak hepinize sevgi ve selamlarını iletti” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.