Porselen, resim ve mozaik sanatı Büyükçekmece’de buluştu

Porselen, resim ve mozaik sanatı Büyükçekmece’de buluştu
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi güzel sanatlar eğitmenleri Meral Ezel, Nazan Göltaş, Yavuz Deniz ve öğrencilerinin Porselen, Resim ve Mozaik Sergisi, Büyükçekmece Belediyesi Hizmet Binası Çok Amaçlı Salonu’nda Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün ka

“Sanatsal faaliyetler daha da artacak”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’nin kültür ve sanat kenti olduğunu hatırlatarak; “Sanatsal etkinliklerimizi bundan sonra daha da arttıracağız. Meral Ezel, Nazan Göltaş Yavuz Deniz ve öğrencilerinin bu güzel sergilerinden ötürü kendilerini kutluyorum. Büyükçekmece’nin kültür ve sanat faaliyetlerine katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum. Halk Akademisi şemsiyesi altında fahri olarak görev yapan eğitmenlerimize, milletimizin her katmanına eğitim vermeye çalışan, hanımlarımızın evlerinden çıkarak sosyal yaşamın bir parçası olmasına katkı sağlayan bütün öğretmen arkadaşlarıma ve Kültür İşleri Müdürlüğü ekibimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sanatseverlerin ilgisi yoğun oldu

Başkan Akgün’ün konuşmasının ardından Eminönü eski Belediye Başkanı Ahmet Çetinsaya ile birlikte serginin açılış kurdelasını kesti. Açılışın ardından davetliler sergiyi gezdi. Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği sergi açılışına Belediye Meclis üyeleri Cemal Kaya, Tarık Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, Belediye Başkan Danışmanları Reşit Oral ve Bayram Ali Üner de katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.