Türkücü İzzet Yıldızhan, Dokuzuncu Kez Baba Oldu

Türkücü İzzet Yıldızhan, Dokuzuncu Kez Baba Oldu
Daha önce sekiz çocuğuyla birlikte basın mensuplarının karşısına geçen ve "Sanat dünyasındaki en büyük baba benim" diyen türkücü İzzet Yıldızhan, 9. kez baba olmanın sevincini yaşadı.


Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan, 9. kez baba olmanın sevincini yaşadı. Kıbrıs''taki Nuh''un Gemisi Otel''de konser veren şarkıcı, bu haberi hayranlarıyla paylaştı.

İSMİNİ ERDOĞAN ÖNERMİŞ

İzzet Yıldızhan, oğluna Hamza adını koyduğunu söyledi ve oğlunun adını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğunu da belirtti. Şarkıcı, 'Cumhurbaşkanımız bu ismin oğluma yakışacağını söyledi' dedi.

EŞLERİNİN HİÇBİRİNE NİKAH YAPMADI

Klibinde oynattığı mankenden bile çocuk yapan İzzet Yıldızhan''ın fırtınalı aşk hayatı duyanların başını döndürecek cinsten. 9 çocuğu olan ünlü sanatçı eşlerinin hiçbirine nikah yapmadı.


3 ÇOCUK YAPTIĞI EŞİ

İzzet Yıldızhan 3 çocuk sahibi olduğu ilk kadın Nilüfer Hanım... 1992 yılından beri beraber olduğu Nilüfer Y.''den olma Veysel Efe (d.2005) Mustafa ve Ali Yuşa adında 3 oğlu var. İzzet Yıldızhan''ın hayatında 24 yıldır bulunan Nilgün Hanım da diğer kadınlar gibi nikahlı değil. Nilgün Hanım katıldığı bir televizyon kanalında ''nikah'' konusunda şunları söylemişti: "3 tane evladım, benim nikahım. İzzet Beyi çok seviyorum. Çok iyi bir eş değildir ama iyi babadır."

İKİ KIZINDAN BİRİ İKİNCİ KADINDAN

İzzet Yıldızhan birlikte olduğu kadınlara resmi nikah kıymadığı gibi imam nikahı da yapmıyor. O kadınlardan biri de Suriye asıllı Gizem İ. ... Gizem Hanım''dan da 2005 yılında Sevgi isminde bir kızı oldu. Kamuoyunun önüne hiç çıkmayan Gizem Hanım, İzzet Yıldızhan Ankara''da bir otelde hayat kadınları ile fuhuş olayına ismi karışınca ilk kez konuştu.Reklamı Kapat 


Daha önce sekiz çocuğuyla birlikte basın mensuplarının karşısına geçen ve "Sanat dünyasındaki en büyük baba benim" diyen türkücü İzzet Yıldızhan, 9. kez baba olmanın sevincini yaşadı.

"İZZET''İN NE EŞİ NE SEVGİLİSİYİM"

O dönemde medyaya konuşan Gizem Y. şunları söylemişti: "Ben İzzet''in üç eşinden biri değilim. Çünkü ben şu an İzzet''in ne karısı, ne sevgilisiyim. Zaten ne resmi nikâh ne de imam nikâhı yaptırmıştık. 6 yıldır da kendisiyle birlikte değilim. Sadece kızımız Sevgi ile ilgili konularda görüşüyoruz, o kadar. Ne onun hayatı beni, ne de benim hayatım onu ilgilendiriyor. Sadece çocuğunun annesiyim."

KLİBİNDE OYNADI ÇOCUK YAPTI

İzzet Yıldızhan''ın hayatında yer alan üçüncü kadın ise bir mankendi. Ajda Ballıkaya , İzzet Yıldızhan''ın bir klibinde rol almıştı. İzzet Yıldızhan''ın Suriye isimli bir kız çocuğu dünyaya getiren Ajda Ballıkaya, mankenlik kariyerini de noktaladı. Suriye, İzzet Yıldızhan''ın annesinin adıydı.


2005 YILINDA 3 KADIN 3 ÇOCUK

İzzet Yıldızhan 2005 yılında üç kadınla birlikte ilişkisini devam ettiriyordu. Bunun ispatı da o yıl dünyaya gelen çocuklarıydı. Her üç kadından da 2005 yılında 3 çocuğu oldu. Bunların ikisi kız biri erkekti.

İKİZ ÇOCUKLARI OLDU

İzzet Yıldızhan evlilik dışı ilişkilerine tam yol devam etti. Bu ilişkilerden bir de ikiz çocukları oldu. Onlarla birlikte çocuk sayısı 8''e ulaştı.

HAYATINDAKİ KADINLAR İÇİN NE DİYOR?

İzzet Yıldızhan geçtiğimiz günlerde verdiği bir söyleşide hayatındaki kadınlar için şunları söylemişti: "Üç anne var. Annelerle görüşmüyorum. Çocuklar annelerle kalıyor. Hepsi başımın tacı ama anneleri beni istemiyor, terk etmişler yani. Beni kovmuşlar."YAPIYOR SÖYLEMİYORLAR"

Benim üç ayrı kadından yaptığım çocuklar konuşuluyor. Benim gibi 50 tane var bu camianın içinde. Sadece benim hayatım değil yani. Kimisi söylemiyor, kimisi benim gibi sivri değil. Açık ve netim. Çocuklarımın babasıyım, hem de aslanlar gibi. Bunu benim gibi söyleyebilen cesaretli insan yok ortada."
NİYE EVLENMİYOR?

Ünlü sanatçı kendisiyle ilgili merak edilen sorulara şu yanıtları vermişti: "Ben çocuklarımın annelerini sevdim ve çocuk yaptım. Bundan sonra da aşık olursam evlenebilirim.

"KADIN EVİNDE OTURSUN ÇALIŞMASIN"

Kadın evinde oturmalı, çocuğunun annesi olmalı. Bir kadının üç, dört tane çocuğu olmalı. Ekonomik özgürlükleri var ise bir kadının evde çocuklarını büyütmesi, onlarla, eğitimleriyle uğraşması gerekiyor bence.
6 OĞLAN 2 KIZ

Benim altı oğlum, iki kızım var. Ben hiç okumadığım için yapabileceğim tek şey onlara doğru bir eğitim vermek. Bunun için çabalıyorum. Eğitimsizlikten insanlar terörist oluyor, dağa çıkıyor.

ÇOCUKLAR BİRBİRİYLE GÖRÜŞÜYOR MU?

Hepsi de hafta sonlarını birlikte geçiren, birbirlerinin evine giden, kıyafetlerini giyen çocuklar. Tabii annelerine de teşekkür ediyorum, iyi insanlar. Kadın olarak hayatımda olmamalarına rağmen hayatımda çok önemli yerleri var.

"5 YILDIZLI OTELİM VAR"

Beş yıldızlı dünya markası bir otelin sahibiyim. Ayrıca Ankara''da bir iş merkezi yaptım. Çok iyi bir ticari beyne sahibim. Gösterişi sevmem. Lüks arabam da var, sıradan olanı da. Ve ben o sıradan arabaya biniyorum. Parayı sevmem. Cimri misin diye soruyorsan hayır, ben cimri bir adam değilim. Çünkü benim kocaman bir yüreğim var, koca aileme bakıyorum. Etrafımda en az 1000 kişiye ekmek veriyorum. Ticaret adamı plan yapar ama verdiğinde tutumlu olamaz. Ben tutumu olsam bu kadar insanla ne işim var."
PAVYONDAN ŞÖHRETE

3 kadın 8 çocuk ve hatrı sayılır bir servet. Peki İzzet Yıldızhan bunlara nasıl sahip oldu? Çocukluğu Adana''da pamuk işçiliğinden Ankara pavyonlarına uzanıyor. Diyarbakır Çermik''de dünyaya geldiği yıl babasını kaybediyor. Annesi Suriye Zelal 15 çocukla bir başına kalıyor. İzzet Yıldızhan 15 çocuktan en sonuncusu. Müziğe Ankara''da kebapçıda çıkarçı olarak çalışırken başlıyor. Önce pavyonlarda sahneye çıkıyor. Sonra albümler geliyor.

İLKOKUL MEZUNU BİLE OLAMADI

Bugün en önem verdiği şey çocuklarının eğitimi. Bunun sebebi de kendisinin eğitimden yoksun kalması. İlkokulu bile okuyamıyor. Daha sonraki yıllarda dışardan diploma alabilir. Bu sebepten olacak ki çocuklarına İngiltere ve ABD''de eğitim aldırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.