AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İsmail Damat'tan İYGAD'a ziyaret

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İsmail Damat'tan İYGAD'a ziyaret
AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İsmail Damat ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği'ne ziyarette bulundu.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İsmail Damat yönetimi ile birlikte İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD)'a ziyarette bulundu. Derneğin Kaya Millenium'da bulunan merkez ofisine gelen İsmail Damat'ı İYGAD Başkanı Mehmet Mert karşıladı. Geride bıraktığımız Kurban Bayramı dolayısıyla ilçemizde faaliyet gösteren tüm Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ederek, Beylikdüzü'nün ortak çıkarları anlamında iştişare yaptıklarını kaydeden, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İsmail Damat derneğin anı defterine şunları yazdı:  "Bölgemizin değerli kuruluşu İstanbul Yerel Gazeteciler Derneğimizi bugün AK Parti Beylikdüzü ailesi olarak ziyaret ettik. Önemli bir kamusal vazife ifa eden gazetecilerimize bu zorlu görevde kolaylıklar diler, nazik ev sahipliği dolayısıyla İYGAD Başkanı Mehmet Mert'in şahsında tüm yönetim kuruluna şükranlarımı sunuyorum."

Görevimin başındayım

Burada bulunan bazı gazetecilerin; İstanbul'da AK Parti'den 16 ilçede  ilçe başkanının istifasının istendiği yönünde sorularını da cevaplayan Damat; 'Bu haberler gerçeği yansıtmıyor. Görevimizin başındayız. Önemli olan koltukta kimin oturduğu değil, en iyi şekilde vatandaşlarımıza hizmet edebilmektedir" dedi. 

Mert teşekkür etti

İYGAD Başkanı Mehmet Mert ise, derneğin çalışmaları hakkında ziyaretçilere bilgi verirken, yaklaşık 16 yıldır faaliyet gösteren İYGAD'ın, misyon ve vizyonunun evrensel gazetecilik değerlerini korumak ve bu doğrultuda hizmet etmek olduğunu belirtti. AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İsmail Damat ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür eden Mert, ''umarız bölgemizde ve tüm ülkemizde faaliyet gösteren STK'lar, toplumun ortak çıkarlarına hizmet ederler. Ve umarız toplumun diğer katmanları ve yönetim kademesini oluşturan değelermiz de görevini ciddi anlamda yerine getiren STK'nı taktir etmesini bilirler...' Diye konuştu...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.