Haberdar Gazetesi iftarda buluştu

Haberdar Gazetesi iftarda buluştu
Tatil günü olan Cumartesi’yi Silivri’de geçiren Haberdar Gazetesi Ailesi aynı günün akşamı Silivri Çamlık Restaurant’ta bir araya gelerek iftar yaptı. 20 kişilik yazar, muhabir ve dağıtım kadrosuyla hoş vakit geçiren Haberdar Ailesi siyasi gündemin yanı
Haberdar Gazetesi iftarda buluştu
 
Tatil günü olan Cumartesi’yi Silivri’de geçiren Haberdar Gazetesi Ailesi aynı günün akşamı Silivri Çamlık Restaurant’ta bir araya gelerek iftar yaptı.
20 kişilik yazar, muhabir ve dağıtım kadrosuyla hoş vakit geçiren Haberdar Ailesi siyasi gündemin yanı sıra kendi yayın politikası ile ilgili de görüş paylaşımında bulundu.
Haberdar Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı Mehmet Mert, katılımlarından dolayı tüm gazete çalışanlarına teşekkür ederken Haberdar’ın bölgedeki farkını anlattı. Mert, “3. Bölgenin rakipsiz gazetesi olarak her geçen gün büyümeye ve matbuat alemine örnek olmaya devam ediyoruz. Bölgemize ziyarette bulunan milletvekillerinden önemli şahsiyetlere kadar herkes önce Haberdar’ı tercih ediyor. Bu bizim sağlam ekip ruhumuzdan kaynaklanan bir başarı. 2000’li sayılarımıza yaklaştığımız şu günlerde hepinize sarf ettiğiniz eforlardan ötürü teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
Geceye Mehmet Mert, Neşe Mert, Alp Mert, Salih Mert, Hasan Hınıslı, Hasan Girgin, Kerem Girgin, Murat Özdemir, Nuran Özdemir, Cemre Özdemir, Kadir Vural, Zeynep Vural, Ceren Vural, Mehmet Ali Çatal, Fatma Sarıbıyık, Baki Çiftçi, Taşkın Aşan ve Barış Çelik katılım gösrterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.