Medya-Okur buluşması

Medya-Okur buluşması
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin (TGC) düzenlediği Babıali Şenliği'nin üçüncüsü 30 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında Sultanahmet Parkı'nda yapılacak. Şenlik süresince, gazeteler, dergiler, yayınevleri, internet siteleri ve ajanslar okurlarıyla, televizyon
İYGAD Babıali Şenliklerinde
İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği ilk kez katılıyor
 
 
Medya-Okur buluşması
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin (TGC) düzenlediği Babıali Şenliği'nin üçüncüsü 30 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında Sultanahmet Parkı'nda yapılacak.  Şenlik süresince, gazeteler, dergiler, yayınevleri, internet siteleri ve ajanslar okurlarıyla, televizyon kuruluşları izleyicileriyle, radyolar da dinleyicileriyle buluşacak.
 
Açılışı İstanbul Valisi yapacak
Resmi açılış 30 Eylül Perşembe günü Sultanahmet Parkı'ndaki Amfi Tiyatro'da TGC Başkanı Orhan Erinç, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İBB Kültür AŞ Genel Müdürü Nevzat Bayhan'ın katılımıyla yapılacak.
Etkinliğe İstanbul Valiliği, Fatih Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İBB Kültür AŞ ve Avrupa 2010 Kültür Başkenti Ajansı da destek veriyor.
 
TGC 3. BABIALİ ŞENLİĞİ ETKİNLİK PROGRAMI
ESKİ BABIALİ SOHBETLERİ
1 Ekim Cuma Saat 16:00
Yer: Sultanahmet Parkı-Amfi Tiyatro
MEDYA DEMOKRASİYE NASIL BAKIYOR? PANELİ
2 Ekim Saat 16:00
Yer: Sultanahmet Parkı-Amfi Tiyatro
GELECEĞİN GAZETECİLERİ KONUŞUYOR PANELİ
3 Ekim Pazar Saat: 16:00
Yer: Sultanahmet Parkı-Amfi Tiyatro
MEDYA GÖZÜYLE ENGELLİLER PANELİ 
3 Ekim Pazar Saat: 14:00
Yer: Sultanahmet Parkı-Amfi Tiyatro
Şenlik süresince Kızılay tarafından kan bağışı kampanyası, Türk Kalp Vakfı tarafından kolesterol-şeker taraması yapılacak.
ŞENLİĞE KİMLER KATILIYOR?
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), Fatih Belediyesi, İstanbul Valiliği, İl Özel İdare, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türk Kalp Vakfı, Türkiye Gazeteciler Sendikası, İstanbul Ticaret Odası, Kızılay, Anadolu Ajansı, Cumhuriyet Gazetesi, 24 TV-Star Gazetesi, TRT, Kültür A.Ş. İstanbul Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi ve İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD)
 
İYGAD K-76 STANDINDA ÜYELERİ İLE YER ALACAK
İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği Başkanı Murat Abdullahoğlu yaptığı açıklamada “derneğimiz ilk kez böylesine kapsamlı bir mesleki etkinlikte yer alıyor. İstanbul protokolü ve medyanın önemli isimleriyle bir arda olacağımız Babıali Şenliklerinde tüm üyelerimizi ve yayın kuruluşlarımızı bekliyorum” dedi.
Dört gün sürecek Babıali Şenlikleri etkinlik alanında İYGAD K-76 standında tanıtılacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.