ÖNCE HABERDAR YAZAR

ÖNCE HABERDAR YAZAR
HABERDAR’ın yaptığı özel haberler Türkiye genelinde konuşulmaya devam ediyor. Son olarak bizim; 31 Ağustos 2010 Salı günü yayınladığımız "Spor Kompleksi Mi Domates Tarlası mı" başlıklı haberimizin aynısını Akşam Gazetesi önceki gün manşetten verdi…
ÖNCE HABERDAR YAZAR
SONRA TÜRKİYE KONUŞUR!
 
HABERDAR’ın yaptığı özel haberler Türkiye genelinde konuşulmaya devam ediyor. Son olarak bizim; 31 Ağustos 2010 Salı günü yayınladığımız "Spor Kompleksi Mi Domates Tarlası mı" başlıklı haberimizin aynısını Akşam Gazetesi önceki gün manşetten verdi…
 
HABERDAR bunu hep yapıyor. Önce HABERDAR yazar sonra Türkiye konuşur. Örnekleri çoğaltmak mümkün; ‘Çöpe atılan heykeller’, ‘Meclis üyeleri rüşvet aldı’, ‘Tepecik Belediye Başkanı 100 milyar rüşvet aldığı iddiasıyla tutuklandı’, ‘İhale yolsuzluğu’, ‘Hamoğlu’ndan al gülüm ver gülüm tarlalar’, ‘Kaçak Köfteci’, ‘Yıkılan ZEUS ve RİSUS işletmeleri’  gibi birçok haber de önce HABERDAR’da yayınlandı, sonra Türkiye konuştu.
En son yine Silivri Temsilcimiz Fatma Sarıbıyık imzası ile özel haber olarak gündeme getirdiğimiz "Spor Kompleksi Mi Domates Tarlası mı" başlıklı haberi 19 Eylül Pazar günü Akşam Gazetesi manşetten vererek Türkiye gündemine taşıdı.
Akşam Gazetesinin de Sporcu değil patlıcan yetişti başlığı ile duyurduğu haberde Silivri'de bulunan ve milyarlarca lira harcanarak faaliyete açılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Silivri Futbol Stadı ve Spor Tesisleri nasıl tarlaya çevirtildiği anlatıldı.
 
 
 
Domates tarlasına Karakaş'tan açıklama
 
 İBB sorumluluğunda bulunan tesis ile ilgili kamuoyuna gazetemizin duyurduğu habere ilişkin AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş dün bir açıklama yaptı.
Dün gazetemiz Silivri Temsilcisi Fatma Sarıbıyık'ı arayan Karakaş, "Sizin haberinizi Akşam Gazetesi de gündeme getirmiş. Konuyla ilgili size bilgi verecektim zaten. Spor Kompleksinin bakım onarımının yapılması için 300 milyar civarında bir onarım ihalesi yapıldı. Önümüzdeki günlerde tesisin bakım ve onarımına başlanacak ve bir ay içinde de onarımı tamamlanacak. Onarım işleminin ardında spor komleksi kulüpler birliği ve tüm spor kulüplerinin hizmetine açılacak. Bütün spor kulüpleri bu spor kompleksinden yararlanacak." dedi.
 
Karakaş haberlerin arkasında ki zihniyeti araştırıyormuş
Ardından Silivri Köy ve Mahalle Muhtarları Derneğini ziyaret eden Karakaş, dernek binasında da konuyla ilgili açıklama yaptı. Karakaş Muhtarlar Derneğinde bir gazetecinin sorusu üzerine "Bundan 15 gün önce Fatma Sarıbıyık konuyu gündeme taşımıştı. Ancak o dönem ihale aşaması devam ediyordu. İhale tamamlanmadan açıklama yapmak istememiştim. Ancak ihale tamamlandıktan sonra Akşam Gazetesi haberi Fatma hanımın haberindeki gibi vermiş ve süreci takip bile etmemiş. Bu art niyetli bir tutumdur. İBB ile Silivri Belediyesini karşı karşıya getiren zihniyetin yaptığı haberlerden Silivri zarar görür. Biz bu haberlerin arkasındaki zihniyeti araştırıyoruz. Çünkü bizim amacımız hizmet etmek" dedi.

SİLİVRİ YEREL BASINI DA HABERDAR'I VE SARIBIYIK'I TEBRİK ETTİ...

 http://www.silivriliyiz.com/Silivri_detay.asp?SilivriID=6099

http://www.silivrihaberajansi.com/haber/234/onun-kalemi-cok-keskin.html

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.