Beylikdüzü CHP’de STK toplantısı

Beylikdüzü CHP’de STK toplantısı
Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü ilçe başkanlığı önemli bir buluşmaya sahne oldu. İl başkan yardımcısı Zehra Eyicil’in de katıldığı toplantıda ilçeye davet edilen Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile bilgi alışverişinde bulunuldu.
Beylikdüzü CHP’de STK toplantısı
 
Danışma ve dayanışma evini değerlendirdiler
 
Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü ilçe başkanlığı önemli bir buluşmaya sahne oldu.
İl başkan yardımcısı Zehra Eyicil’in de katıldığı toplantıda ilçeye davet edilen Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile bilgi alışverişinde bulunuldu.
Yakuplu Danışma ve Dayanışma Evi projesi
Bir süre önce Beylikdüzü Yakuplu mahallesinde açılan “Yakuplu Danışma ve Dayanışma Evinde” yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren ilçe başkanı Ekrem İmamoğlu daha sonra sözü ilçede kurulu STK başkan ve temsilcilerine vererek görüşlerini aldı.
Başarı birlikte mümkündür
İlçe başkanı İmamoğlu konuşmasında ilçede kurulmuş Sivil Toplum Kuruluşlarının, derneklerin ve meslek odalarının önemine değinerek parti çalışmalarının her konu ve aşamasında bu kuruluşların bilgisine başvuracaklarını söyledi. İmamoğlu “bu sorumluluk bilinciyle hareket ediyoruz. Yakupluda açtığımız Danışma ve Dayanışma Evinde de bölgeye yönelik ciddi projeler uygulayacağız. Tam bu noktada siz değerli STK yöneticilerine başvurduk çünkü bir başarı hedefi içerisinde isek bu sizlerle mümkündür” dedi.
STK’lar ne dedi?
Sırasıyla söz alan STK başkan ve temsilcileri de bu oluşumun yararlarına değinerek CHP’nin tutumuna teşekkür ettiler. İşte bazı görüş ve öneriler
Av. Kudret Yıldırım: TÜKODER Başkanı
“bu danışma ve dayanışma evinde bize de görev düşüyor. Biz yapılan başvuruların çoğu “ayıplı mal satışı” tabir ettiğimiz hileli satışlar sonucu ortaya çıkan mağdurlardır. Bunlar bölgemizde fazla bir sayıya ulaştı. Biz de burada “tüketiciyi bilinçlendirme” seminerleri verebiliriz” dedi. 
Hasan Ali Gündüz: ROTARY Kulübü
“AKP’nin Kızılcahamam kampında referandumda neden %42 Evet çıktı sorusunu sorgulamasının yanında %42’yi başarı gibi gören bir muhalefet var. Buna dikkat etmeniz ve çalışmalarınızı ona göre yapmanızı tavsiye ediyorum” dedi.
Hamdi Öyke: TEMA
“bu merkezin Yakuplu’da olması doğru bir tercih. Beylikdüzünde her evde bir işsiz var, Yakuplu’da her evde 2-3 işsiz var. Burada işsizliğe yönelik programlar uygulayarak işsizlerle işçi arayan firmalar arasında bir köprü vazifesi alabilirsiniz”
Dr. Deniz Çuhalı
“büyük bir sağlık taraması kampanyası başlatabilirsiniz. Bu konuda üzerimize düşen ne görev olursa yapmaya hazırız”
Eyicil: “eğitim öncelikli sorun”
Diğer katılımcıların da görüşlerini açıkladığı toplantı sonrasında ilçe başkanına ve katılanlara teşekkür eden CHP İl Başkan Yardımcısı Zehra Eyicil ise “burada bulunmamızın birinci nedeni Türkiye’nin bu karanlık dönemden nasıl çıkacağı sorusuna yanıt bulmaktır. Danışma ve Dayanışma Evi il başkanlığımızın önemli projelerinden biridir. İlkini de burada açtık. Kuşkusuz günümüzün en önemli sorunu eğitimdir bu merkezde eğitime yönelik çalışmalarında öncelikli olmasını diliyorum” dedi.
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.