İL BAŞKANLARI KARŞI KARŞIYA...

İL BAŞKANLARI KARŞI KARŞIYA...
CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek, yarınki referandum öncesinde uyararark GEREKİRSE KAVGA EDİN dedi.... AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek'in, "Gerekirse kavga edin, bir gece nezarette kalmaktan bir şey o

 
Şimşek: Gerekirse kavga edin

CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek, yarınki referandum öncesinde uyardı.

 CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek, yarın yapılacak referandum öncesinde Bayrampaşa’da bir düğün salonunda partililere yaptığı konuşmada, tüm CHP’lilerin sandıklara sahip çıkmalarını istedi. Şimşek “Öyle alkışlamakla kalmayın, dışarıya çıkın ve çalışın. ‘Ben görevli değilim’ deyip de kenarda durmayın” dedi. Sandık başı görevlisi olsun ya da olmasın tüm CHP’lilerin 2 değil, 4 değil, tam 32 gözü olması gerektiğine işaret eden Berhan Şimşek “Gerekirse kavga edin. Bir gece nezarette kalmaktan bir şey olmaz. Çok uzun geceler kalmış bir arkadaşınız olarak söylüyorum bunu” diye konuştu.


BABUŞÇU TEPKİ GÖSTERDİ!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek'in, "Gerekirse kavga edin, bir gece nezarette kalmaktan bir şey olmaz." sözüne tepki gösterdi
 
Babuşcu, bunun aleni şekilde suça teşvik edildiğini belirterek, "Bununla ilgili olarak suç duyurusu ve gereğinin yapılması konusunda girişimlerimiz olacak." dedi.


AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşcu, CHP'nin baştan beri gerilim politikası üzerine propagandasını oluşturmaya çalıştığını ileri sürdü. CHP'nin bu provokatörlüğünü son olarak da Şimşek'in partililere kavga çıkarmasını söyleyerek yaptığını aktaran Babuşcu, "Pazar günü tahrik fitilini ateşlemiştir. Bu Türk demokrasisi adına kara bir gündür. Biz Pazar günü sandıklarda ya daseçimmahallerinde olabilecek olan en ufak bir tahrikin sorumlusununCHPve Şimşek olacağını söylüyoruz. Arkadaşlarımıza sükunet baştan beri telkin ediyoruz. Şuana kadar bir arkadaşımızın tahrik hadisesi yoktur. İddia edenler de gerek bahçeli evlerde avcılarda delilleri ve belgelerle ortaya koyulmuştur." diye konuştu.

Oy sandıklarının başında her zaman sükunetli olacaklarını vurgulayan Aziz Babuşcu, "Bir kavga olacaksa, nezarette kalacak bir tahrik yapacaklarsa onun sorumlusu CHP'ye mal olacağını ilan ediyoruz. Bu yapılan aleni, suça teşvik anlamı taşıyor. Bununla ilgili olarak da suç duyurusu ve gereğinin yapılması konusunda girişimlerimiz olacak." İfadesini kullandı. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.