İYİ Parti İstanbul 3. bölge milletvekili adayı Özdemir Polat kimdir?

İYİ Parti İstanbul 3. bölge milletvekili adayı Özdemir Polat kimdir?
İYİ Parti'nin açıklanan İstanbul 3. bölge milletvekili aday listesinde yer alan Özdemir Polat hakkındaki bilgiler merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Özdemir Polat kimdir, kaç yaşındadır, siyasi kariyeri ve iş hayatına dair önemli bilgiler...
 İşte Özdemir Polat'ın özgeçmişi:

1 Ocak 1960 tarihinde Kars'ta doğdu. Baba adı Kerim anne adı Zehra'dır. İlk ve ortaöğretimini Kars'ta tamamladıktan sonra genç yaşta iş hayatın atılmıştır.

1984 yılından itibaren tekstil sektöründe faaliyet göstermeye başlamış, ülkemize değer katan işadamları arasında girmeyi başarmıştır. İstanbul'da birçok sivil toplum kuruluşu kuruculuğunda ve yönetiminde aktif olarak yer almıştır.

Siyasi yaşamına 2000 yılında, Demokrat Türkiye Partisi (DTP) Küçükçekmece İlçe Başkanlığı ile başlamış, sonrasında sırasıyla Demokrat Türkiye Partisi İstanbul İl Başkanlığı ve Genel Başkanvekilliği görevinde bulunmuştur. Daha sonra DTP ile Halkın Yükselişi Partisi'nin birleşmesiyle Genel Başkanlık görevini yerine getirmiştir. İş hayatındaki başarısını siyasi tecrübesini Türkiye'nin güçlenmesi ve gelişmesi için bundan böyle İYİ Parti çatısı altında sürdürmeye karar vererek, İYİ Parti İstanbul 3. Bölge 7.Sıra Milletvekili Adayı olmuştur.

Özdemir Polat, evli ve üç çocuk babasıdır.


özdemir polat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum