TOKAT GİBİ CEVAP

TOKAT GİBİ CEVAP
Silivri MHP İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, eski İlçe Başkanları Sinan Küpelioğlu, Nedim Dündar, Menderes Tanık ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte dün bir basın toplantısı düzenledi. Özellikle son günlerde AK Parti’liler ve AK Parti Silivri İlçe Başkanı
TÜRKYILMAZ’DAN KARAKAŞ’A TOKAT GİBİ CEVAP
Silivri MHP İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, eski İlçe Başkanları Sinan Küpelioğlu, Nedim Dündar, Menderes Tanık ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte dün bir basın toplantısı düzenledi. Özellikle son günlerde AK Parti’liler ve AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş tarafından dile getirilen “ Eski Ülkücüler de evet diyecek” söylemlerine karşın eski İlçe Başkanlarıyla birlikte basının karşısına çıkan MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türk Yılmaz, “Ülkücünün yenisi eskisi olmaz. Bunu defalarca söylememize rağmen AKP’liler bunun üzerinden siyaset yapıyor. Ülkücülerin haklarını savunmak onlara kalmadı” yanıtını verdi.
 
Türkiye’de en köklü ve güçlü parti MHP ve CHP’dir
Toplantıda söz alan eski ilçe başkanları da; “ Biz buradayız ve hayır diyoruz. Biz 12 Eylül Anayasasını savunmuyoruz . ama bunu mecliste çözmeliydiler. Düne kadar çember ve kafatasçı milliyetçiler dediği insanlara bugün ne oldu da haklarını savunmaya kalkıyorlar. Bu Tayyip Paşa Anayasasıdır. Bugüne kadar bir çok siyasi parti kuruldu. Bugün hiç biri ortada yok. AK Partide onlar gibi olacak. Bu Türkiye Cumhuriyetinde iki tane köklü ve güçlü parti var. Biri MHP diğeri de CHP’dir. MHP ve CHP Türkiye’nin en köklü partileridir. Ve bu iki partide yıllardır dimdik ayakta 12 Eylül darbesinde en çok mağdur olan Ülkücüler ve Solculardır. Onlar ne gördüler ki. Onlar o dönemde çelik çomak oynuyorlardı.. Diğer partiler gibi yarın yok olacak bir partiye mi kaldı bizim haklarımızı savunmak” şeklinde konuşarak Türkyılmaz’a destek verdiler.  
 
Türkyılmaz; “Türkiye karanlık güçlerin oyuncağı olmamak içi hayır diyecek”
Mevcut anayasada bu zaman kadar,84 madde değişikliği yapılmış ve bu değişiklikler toplumsal kabulleri ve uzlaşmayı göstermiştir. Bugün baktığımızda anayasa değişikliği maalesef uzlaşma kültüründen uzak ve AKP iktidarının dayatma şeklinde gerçekleşmektedir.Değişiklikler AKP'nin kendi istekleri doğrultusunda hukuka ve devlete hakim olma düşüncesinin karşılığı olarak gözükmektedir,teklif edilen 26 madde değişikliği içinde iki madde AKP'nin devleti kuşatma amacını açıkça ifade etmektedir.AKP'nin hukuku arkadan dolanma amacı açıkça belli olmuş ve gün yüzüne çıkmıştır.Bu değişiklikler,sözde açılımın hukuki alt yapısını hazırlamaktadır.Gerçek amaç adı sürekli değişen demokratik açılımla temelleri atılan Büyük Orta Doğu Projesinin Türkiye'ye uygulanmış şekli ve sömürgeci dış güçlerin çıkarları olacak şekilde yeniden düzenlenmesi projesidir.Türkiye karanlık güçlerin oyuncağı olup,sınırların kara güçler tarafından yeniden çizilmesine hayır diyecektir.
 
Türkyılmaz; “Mübarek Ramazan ayında bile yalan söylemekten çekinmiyorlar”
Bunun en bariz örneğini Habur’da yaşananlar açıklamaktadır. AKP yapmak istediği ikinci değişiklerle yandaş hukuk sistemi yaratmaya çalışmaktadır.Anayasa mahkemesi ve HSYK üzerinden yapılmaya çalışılan değişiklikler yargıyı ele geçirmenin birinci aşamasını
oluşturmaktadır. İktidarın sona erdiğinde bölücülükten,yolsuzluktan ve peşkeşten yargılanma ihtimaline karşı tedbir almaya karşıdır.Anayasayı değiştirerek bölücülükten ve yolsuzluktan kaçma planlarına HAYIR dememiz gerekmektedir. Son dönemlerde gerek ulusal medyamız gerek yerel medyamızda MHP ve Ülkücüler hakkında asılsız iddialar ortaya atılmaktadır.12 eylülün gerçek mağdurları olan Ülkücüler dün olduğu gibi bugünde MHP ve Ülkücü kuruluşlardan ayrı fikir ve görüş beyan etmemektedir. Maalesef ki siyasetin çirkin söylemleri şu mübarek ramazan ayında dahi yalan söyleyip iftira atmaktan çekinmemektedirler. Sözüm ona kendi kafalarınca hitap ettikleri eski Ülkücüler bu yıkım projesine evet diyecek ve bunda da asıl evetin 12 eylül anayasasına karşı oldukları için olduğu söylenecektir maalesef bu bir yalandan ibarettir.
 
Türkyılmaz; “Bize çamur atanlar önce kendi üzerlerinde ki pislikleri temizlesin”
Bununla birlikte hiçbir zaman hiç bir yıkım projesinde olmayan MHP ve Ülkücüler kanlı terör örgütü PKK ve onun siyasi özentisi olan BDP ile birlikte anılması gene aynı şekilde siyasi yalan ve iftira kampanyasının bir ürünü olarak karşımıza çıkmaktadır. Şu an itibariyle ülkemizde olan siyasi gelişmelerde kimin PKK ve onun siyasi uzantısı BDP ile birlikte olduğu açıkça bellidir.Bunun için bakılacak tek fotoğraf PKK militanlarının Habur sınırından kabullüğünü gerçekleştiren hükümet ve hükümetin kurumları ve en nihayetinde AKP’dir. Bize çamur atmaya kalkanlar önce kendi üzerindeki pislikleri temizleyip ondan sonra aklandıklarını eğer düşünürlerse karşımıza çıkabilirler.
 
Haber: Fatma Sarıbıyık
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.