Yemeğin parasını vermeyen başkan

Yemeğin parasını vermeyen başkan
AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi ve İYGAD eski Başkanı Metin Karakoç bir basın açıklaması yaparak MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Alaattin Yavuz Güneş’e yüklendi. Karakoç açıklamasında şunlara yer verdi;
 Yemeğin parasını vermeyen başkan
 
AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi ve İYGAD eski Başkanı Metin Karakoç bir basın açıklaması yaparak MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Alaattin Yavuz Güneş’e yüklendi.
Karakoç açıklamasında şunlara yer verdi;
Sivil toplum örgütleri artık yaşam alanımızda vazgeçilmez unsur olmaya başladı. Gazetecilerinde kendilerini ifade ettiği örgütlü kurumu İYGAD yeni dönemde kendisinden söz ettirmek için seri ziyaret ve turlarına devam ediyor. İYGAD’ı geçtiğimiz gün MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı ziyaret ederek yeni yönetime başarılar dilemiş. Çok güzel bir davranış. Siyasi partiler ve onların temsilcileri kesinlikle medya ile sıkı temas içinde olmak zorundadır. Kendilerini misyonlarını anlatmak için bu ilişkiyi yakalamak gerekiyor. MHP İlçe Başkanı’nın bu ziyaretini ne kadar olumlu karşılıyorsam da resmi bültene yansımayan sohbetinde benimle ilgili söylediği sözlerini duyunca MHP ilçe başkanındaki suçluluk duygusunun halen kaybolmadığını anladım. İlçe başkanı İYGAD’a bana tepkisinden dolayı bu güne kadar gelmediğini söyleyerek adeta “İyi ki metin gitti bundan sonra sık sık gelirim” ima ederek aklınca bana gönderme yapmış.
 
Madem ilçe başkanı konuyu açmış bende devamını getireyim: İYGAD benim başkanlığım döneminde Beylikdüzü Mevkiinde o zaman ki adı Derya Sini Restaurant’ta geniş katılımlı bir gece düzenledi. Derneğe katkı olsun diye de davetiye satıldı. MHP İlçe başkanı da o zaman 500 TL’lik davetiye alarak gecede yerini aldı. Hem de 10 kişi ile şovunu yaptı kürsüde konuşma yaparak ben buradayım dedi. Sonra restauranta olan borcumuzu ödemek için satılan davetiyelerin bedelini almaya gittik. Ancak parti adeta duvar olmuştu. İlçe başkanına ulaşmak hayal oldu. Ulaşsan da bin dereden bin ah… İlçe başkanı 3 ay bizden kaçtı. Niçin? 500 TL için, yediği yemeğin parasını vermemek için şimdi kalkmış ‘yerel basını sürekli desteklemek gerekiyor’. Bence seni desteklemek gerekiyor. Kim bilir kaç derneğe aynısı yapmıştır…
 
Şimdi gelelim benim derneğimin yöneticilerine; Sevgili dernek başkanım Murat Abdullahoğlu,  o dönemde Başkan Yardımcısı ve Başkan Vekiliydi, Hanifi Çelik yine dernek genel sekreteriydi, Erkan Özmen yine Disiplin Kurulu Başkanıydı. MHP ilçe başkanı, eski dernek başkanları ile ilgi suçlama yada gönderme yaparken birlikte görev yaptığımız şimdiki dernek yöneticilerimiz adeta ilk defa böyle bir konudan haberdar oluyormuşçasına sadece başlarını sallamışlar…. Yazık. Oysa bu konuyu en iyi bilen Abdullahoğlu, bu ilçe başkanın tavrını yadırgamış ve kınamıştı.
 
İlçe başkanın mensubu bulunduğu siyasi partiye söyleyeceğim söz yok. Türkiye’nin köklü bir siyası partisi, duruşu ve misyonu belli. İnanıyorum ki parti üst yöneticileri bu konu hakkında bilgi sahibi olsalardı,  gereğini yaparlardı. Beni üzen toplumun öncüleri konumundaki insanların bulundukları misyonları kendilerine zırh gibi kullanarak küçük düşürücü davranışlarda bulunmalarıdır.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum