İDRAR KAÇIRMAK BİR PROBLEMDİR!

İDRAR KAÇIRMAK BİR PROBLEMDİR!
Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Kontinans Derneği işbirliğiyle düzenlenen ,”İdrar Kaçırma Problemi ve Tedavi Yöntemleri” konulu konferans yarın(Cuma) gerçekleşecek.

Bakırköy Belediyesi Tarık Akan Konferans Salonu’nda saat 14.00’de başlayacak konferansa konuşmacı olarak; Kontinans Derneği Başkanı Prof. Dr. Oktay Demirkesen ve Kontinans Derneği Yön. Kur. Üyesi Prof. Dr. Zafer Aybek katılacak.

 

Prof. Dr. Oktay Demirkesen ve Prof. Dr. Zafer  Aybek; günümüzde hasta sayısı gitgide artan idrar kaçırma problemi ve tedavi yöntemleri konusunda hastaları ve hasta yakınlarını bilgilendirecekler.

 

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da, idrar kaçırmanın bir problem olduğunu belirterek,” Tuvalete zor yetişiyor veya yetişemeden idrar kaçırıyorsanız üzülmeyin, yalnız değilsiniz!” dedi ve tüm Bakırköylüleri ücretsiz gerçekleşecek konferansa davet etti.

 

Başkan Kerimoğlu, saat 13.00’den itibaren Bakırköy Cumhuriyet(Özgürlük) Meydanı’ndan ücretsiz servis araçlarının da kalkacağını sözlerine ekledi.

 

 

YER: Bakırköy Belediyesi Tarık Akan Konferans Salonu(Ataköy 5. Kısım Beyaz Lale Sokak 5-A)(Novus Residence yanı)

TARİH: 24 Kasım 2017-Cuma

SAAT: 14.00

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.