Ameliyat masasından mitinge gitti

Ameliyat masasından mitinge gitti
Silivri AK Parti ilçe başkanı Metin Karakaş bir süredir rahatsız olduğu mesane kesesinde ki taş nedeni ile önceki gün Silivri Özel Hayat Hastanesinde ameliyat oldu. Dün sabah hastaneden taburcu edilen Karakaş aynı gün Zeytinburnu Kazlıçeşme’de yapılan mit
Ameliyat masasından mitinge gitti
 
Silivri AK Parti ilçe başkanı Metin Karakaş bir süredir rahatsız olduğu mesane kesesinde ki taş nedeni ile önceki gün Silivri Özel Hayat Hastanesinde ameliyat oldu. Dün sabah hastaneden taburcu edilen Karakaş aynı gün Zeytinburnu Kazlıçeşme’de yapılan mitinge katıldı.
 
Anne Raiba Karakaş endişelendi
 
Silivri Özel Hayat Hayat Hastenesi Başhekimi Murat Berksan tarafından başarılı bir operasyonla sağlığına kavuşan Karakaş’ı annesi Rabia Karakaş ve ailesi yalnız bırakmazken partililer ve sevenleri de hastanede ziyaret ettikleri Karakaş’a geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Ameliyat sonrası kendine gelir gelmez telefonuna sarılan Karakaş, dün Zeytinburnu Kazlıçeşme’de yapılacak olan miting içinde organizasyon yaparak, Silivri’nin köy ve mahallelerinden 39 otobüs kaldırarak mitinge katkı sağladı. Yapılan bütün ısrarlara rağmen Karakaş da mitinge katılmak için Kazlıçeşme meydanına gitti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.