BU ÇÖPÜ KİM KALDIRACAK?

BU ÇÖPÜ KİM KALDIRACAK?
8 Eylül 2009 yılında Silivri’de yaşanan sel felaketinde, evlerde ve işyerlerinde yapılan temizlik işleminin ardından selden geriye kalan çöpler kurban kesim yerine atıldı. Bir yıldır kurban kesim yerinden kaldırılmayı bekleyen çöp yığını çevrede kirlilik
 
 
Çevre Derneği konuya el attı
8 Eylül 2009 yılında yaşanan sel felaketinin ardından oluşan ve toplanmayan çöp yığınlarına Silivri Çevre Derneği Başkanı Ali Korsan el attı. Özellikle Alipaşa yolu üzerindeki kurban kesim alanında depolanan sel atıklarının alınmamamsına tepki gösteren Korsan, ilgilileri göreve çağırdı. Silivri Çevre Derneği Başkanı Ali Korsan oluşan çöp yığınlarının çevresel anlamda yarattığı kirliliğe ve görsel anlamda yarattığı manzaraya dikkat çekti.
 
Korsan “Yetkilileri göreve davet ediyorum”
8 Eylül 2009 yılında yaşanan sel felaketi, Silivri’de büyük tahribata yol açmış, sel sularının sürüklediği atıklar çevre kirliliğine yol açmıştı. Yapılan temizlik çalışmalarıyla, oluşan sel atıkları farklı noktalarda depolanmak suretiyle toplanmıştı. Bu noktalardan biri de Alipaşa yolu üzerindeki kurban kesim alanıydı. Ancak üzerinden bir yıl geçmesine rağmen, kurban kesim alanındaki sel atıklarının alınmamasına Silivri Çevre Derneği Başkanı Ali Korsan tepki göstererek, ilgilileri bu konuda göreve davet etti. Korsan “Sel felaketinde toplanan ve buraya daha sonra alınmak üzere geçici olarak depolanan atıkların hala neden alınmadığını anlamak çok zor. Burada oluşan kötü görüntü ve çevresel anlamda yarattığı olumsuz koşullar ortada. Ben Silivri Çevre Derneği Başkanı olarak bu konuya bir an önce çözüm getirilmesini bekliyorum. Ayrıca bu sıkıntının sonuna kadar takipçisi olacağımızın da tüm kamuoyu tarafından bilinmesini istiyorum” dedi.
 
Haber: Fatma Sarıbıyık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.