İşsizlik direğe tırmandırdı

İşsizlik direğe tırmandırdı
Çalışmak için Tunceli’den İstanbul’a gelen ancak iş bulamayan Yüksel Akçiçek, iş bulmak için gittiği her yerden eli boş dönünce bunalıma girdi. Akçiçek, üzerine benzin dökerek Silivri’de bi baz istasyonu direğine çıkarak intihara kalkıştı.
 
 
Tunceli'den çalışmak için İstanbul'a gelen 22 yaşındaki Yüksel Akçiçek, dün sabah saatlerinde Silivri'deki bir baz istasyonuna tırmanarak kendisini yakmak istedi. Genci kurtarmak isteyen İtfaiye ekipleri, İtfaiye merdiveni ile Akçiçek'e ulaşamayınca ikna çalışmaları başladı. Olay yerine gelen polis ekipleri 22 yaşındaki Yüksel Akçiçek'e iş bulma sözü vererek inmeye ikna etti. Üzerine benzin döken genç kendisini ateşe vermeden direkten indirildi.
 
Akçiçek'in geçtiğimiz günlerde Şişli Belediyesine giderek Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile iş istemek için görüşmek istediği ancak Sarıgül ile görüşemedikten sonra Silivri'ye giderek bir süre Silivri'de iş aradığı öğrenildi. İş bulamayan Akçiçek'in sokakta kaldığı ve intihara karar verdikten sonra Silivri'de Fem Dershanesi ile Terminal arasında kalan baz istasyonu direğine tırmanarak üstüne benzin döktüğü ve kendini yakmak istedi.
Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekiplerinin başarılı çalışmaları sonucu ikna edilen genç direkten indirildi.
 
Haber: Fatma Sarıbıyık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.