KADIKÖY BELEDİYESİ’NE ZİYARET

KADIKÖY BELEDİYESİ’NE ZİYARET
Silivri Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Silivri Kent Konseyi Çalışma Grupları, Kadıköy Belediyesi Çevre Müdürlüğü’ne ziyarette bulunarak yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Silivri Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Silivri Kent Konseyi Çalışma Grupları, Kadıköy Belediyesi Çevre Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. Silivri Belediyesi Çevre Müdürü ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Sema Kurt, Kent Konseyi Danışma Kurulu Başkanı Esma Işıklar ve Kadın Meclisi Başkanı Dilruba Önal önderliğinde gerçekleşen ziyarete; Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin Çevre Düzeni ve Temizlik Grubu ile Turizm ve Tanıtma Grubu Üyelerinden Yasemin Bilgiç, Nazan Kaçar, Buket Halvacıoğlu, Nuriye Kutluay ve Gönül Kınalı da katıldı.
Kadıköy’de yapılan sosyal çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulan Silivri ekibi, Kadıköy Belediyesi Çevre Müdürü Şule Yardım’dan müdürlüğün çalışmaları ile eğitim ve danışma merkezinin çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgiler aldı. Özellikle alışveriş torbası ve çevre koruma çalışmaları ile ilgili örnek edinme şansı bulan Silivri Belediyesi ve Silivri Kent Konseyi yetkilileri, Kadıköy Belediyesi’ne teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.