KILIÇDAROĞLU SİLİVRİ'DE!

KILIÇDAROĞLU SİLİVRİ'DE!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu referandum çalışmaları kapsamında sürdürdüğü gezilerin bu günkü durağında Silivri’deydi. Silivri’de sadece halkı selamlayıp bayram kutlamayı düşünen Kılıçdaroğlu Uğur Mumcu meydanında kendisini karşılayan yaklaşık bin
Sabahın erken saatlerinden itibaren Silivri Uğur Mumcu Meydanını dolduran Silivri halkı Kılıçdaroğlu’nu çoşku ile karşıladı. Ziyaret programında miting olmayan Kılıçdaroğlu kendisini miting havasında karşılayan Silivri’lileri görünce seçim otobüsüne çıkarak konuşma yaptı. CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İlçe Başkanı Selami Değirmenci ile birlikte otobüsün üzerinden halkı selamlayan Kılıçdaroğlu, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın elini havaya kaldırarak, "İlçenizde başarılı bir belediye başkanı var ancak şimdi ona baskı yapıyorlar. İşleri iyi gitmesin diye, sizlere iyi hizmet vermesin diye ama ne yaparlarsa yapsınlar, nereye kaçarlarsa kaçsınlar biz halkın iktidarıyız, halka hizmet edeceğiz.” Dedi
Bu hayırsızları milletin yakasından düşürün
Konuşmasında hükümete de yüklen Kılıçdaroğlu; “Kimsenin yüzüne bakamayacaklar, torunlarının bile yüzlerine bakamayacaklar. Demokrasinin önün açmak için, özgürlüklerin önünü açmak için, Türkiye'de değişimin önünü açmak için bu Anayasa'ya her yurtseverin 'hayır' demesi lazım" dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın telaşlı olduğunu da öne süren, Kılıçdaroğlu; "12 Eylül'de bir ders verelim, sonra zaten Başbakanlık yolu açılacak. Recep Bey telaşlı, biliyorlar ki hesap sorulacak o korkudan geziyorlar adım adım. Ama biz ondan daha fazla gezeceğiz, daha fazla halkla kucaklaşacağız. 'Hayır' lafını bile ağızlarından aldık, bayramda bile hayırlı bayramlar diyemiyorlar. Onun için bu hayırsızları milletin yakasından düşürmek bizim 'hayır' oylarımızla mümkündür" diye konuştu.
Değirmenci yine iş başındaydı
Referandum çalışmaları boyunca yoğun bir gündemle Silivri’de gezmedik sokak gitmedik köy ve mahalle bırakmayan CHP Silivri İlçe Başkanı Selami Değirmenci, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu Silivri girişinde konvoyla karşıladı. Kısa sürede yaptığı organizasyonla Uğur Mumcu meydanının dolmasını sağlayarak partililerin takdirini kazanan Değirmenci, Genel Başkan Kemal Kılılçdaroğlu’ndan da tam puan aldı.
Işıklar’ın gurulu anı
İlçe başkanı Selami Değirmenci’yi propaganda döneminde yalnız bırakmayarak çalışmalara sürekli destek veren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’da Kılıçdaroğlu’nu erken saatlerde karşılayanlar arasındaydı. Işıklar’ın yaptığı hizmetleri yakından takip ettiği öğrenilen Kemal Kılıçdaroğlu, başkan Işıklar’ın elini seçim otobüsünde havaya kaldırarak “Başarılı bir Belediye Başkanınız var. Başarılı Başkanınıza size hizmet edemesin diye engel oluyorlar” diyerek Başkan Işıklar’ı onure ederek, AKP hükümetini de Silivri halkına şikayet etti.         
Haber : Fatma Sarıbıyık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.