Önce protesto sonra teşekkür

Önce protesto sonra teşekkür
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu, geçtiğimiz aylarda açılışı yapılan Ardaş adlı marketi açılışına siyah çelenk götürerek protesto etmişti. Şimdi aynı market sahipleriyle işbirliği yaparak onlara teşekkür etti!
 
İlçede büyük marketlerin küçük esnafa zarar verdiğini öne süren ve eylem yapan Tabakoğlu, protesto ettiği Ardaş Market ile işbirliği yaparak Perakende Satış Elemanlığı kursuna start verdi. Yaptığı yazılı basın açıklamasında Ardaş’ın pratik öğretim için seçilmesinin ne kadar isabetli bir karar olduğundan bahseden Tabakoğlu, aynı zamanda Ardaş'ın işletme sahibine ve yetkililerine de teşekkür etti.
 
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile İşkur’un birlikte düzenlediği Perakende Satış Elemanlığı 2.grup kursunun pratik eğitimleri dün Silivri Ardaş Market’te başladı. Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odasından Başkan Ali Tabakoğlu imzası ile yapılan yazılı açıklamada "20 kursiyerin katılımıyla İSTESOB-MEKSA-Silivri Birleşik Esnaf ve Turizm Hizmet Meslekleri Eğitim Merkezi’nde başlayan 127 saatlik teorik eğitimlerin ardından gruplar halinde toplamda 48 saat sürecek olan pratik eğitimlerini sürdüren kursiyerlerimiz Ardaş Marketleri Bölge Müdürü Ümit Dinler ve Mağaza Müdürü Ferhat Tuncer’in gözetiminde mesleki eğitimlerine uygulamalı olarak başladı" denildi.
Ardaş’ın pratik öğretim için seçilmesinin ne kadar isabetli olduğunu ifade eden Tabakoğlu açıklamasında "kursiyerlerin yapacakları mesleğe uyumları ve gelecekte başarılı birer eleman olmalarının sağlanması nedeniyle Ardaş İşletme sahibi ve yetkililerine en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan böyle yeniden perakende satış elemanlığı eğitimi tekrarında kendileri ile işbirliği bizi mutlu edecektir” dedi.
Haber: Fatma Sarıbıyık
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.