Selimpaşa’ya sıkı yönetim

Selimpaşa’ya sıkı yönetim
Selimpaşa’ya sıkı yönetim 12 Eylül Referandum yasakları kapsamında kapalı olması gereken alkol satan yerler faaliyet gösterirken, Seçim Kurulu tarafından köy kahvelerine kapatma yasağı getirildi.
Selimpaşa’ya sıkı yönetim
12 Eylül Referandum yasakları kapsamında kapalı olması gereken alkol satan yerler faaliyet gösterirken, Seçim Kurulu tarafından köy kahvelerine kapatma yasağı getirildi.
Silivri merkez dahil olmak üzere köy ve mahallelerin tamamında kafeterya, büfe, lokanta gibi bir çok yer faaliyet gösterirken, Selimpaşa’da kahveler kapatıldı. Seçim Kurulunun talimatıyla Selimpaşa’da kahvelerin kapatılmasına vatandaş tepki gösterdi. Selimpaşa’da sabah saatleri de açık olan köy kahveleri öğlen saatlerinde İl Seçim Kurulundan gelen yazılı talimata göre emniyet görevlilerince kapattırıldı. Seçim Kurulunun kahvelerin kapatılmasıyla ilgili almış olduğu karara vatandaşlar bir anlam veremezken, diğer yandan alkol satan büfe ve lokantaların açık olması dikkat çekti.
 
Köy kahvelerinin açık olmasında ne sakınca var?
Kahvelerin kapatılması üzerine Selimpaşa’lı vatandaşlar yağmura rağmen kahvenin önünde sandalyelerde oturarak tepkilerini dile getirdiler. Sanki ihtilal oldu, diyen tepkili vatandaşlar; “Madem öyle sokağa çıkma yasağı getirseydiler. Seçmen olmayan sokağa çıkamasın. Bu nasıl bir demokrasi anlayışı. Alkol satan yerler açık köy kahveleri kapalı. Kahvede insanlar çay içiyor zaman geçiriyor ve seçim sonuçlarını bekliyor. Kahvelerin açık olmasında ne gibi bir sakınca var anlamış değiliz” diyerek tepkilerini dile getirdiler.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.